Sivuston: Geld verdienen met je Twitter- & Facebookaccount

Sivuston

Sivuston biedt Twitteraars en Facebookgebruikers de kans om geld te verdienen met hun account. Als een vriend iets bestelt via de link die de gebruiker via zijn account verspreid heeft ontvangt de gebruiker hiervoor een afgesproken vergoeding. Robin Conjour, initiatiefnemer, vertelt.

Wat is Sivuston?

"Sivuston is een affiliate-partner van diverse grote bedrijven. Zo werken wij onder andere samen met Wehkamp en Bol.com. De eigenaar van een Twitter- of Facebookaccount kan met van Sivuston advertenties op zijn of haar account plaatsen en ontvangt een cpl-vergoeding als een vriend iets bestelt via deze link."

screen1
screen2
screen3

Waarom dit initiatief?

"De huidige economische situatie van Nederland maakt het voor veel mensen wat lastiger, maar via Sivuston kun je op een leuke en handige manier wat extra geld verdienen. Dit is uniek omdat je in tegenstelling tot vergelijkbare sites altijd zelf moet klikken. Met Sivuston verdien je juist geld als anderen op jouw links klikken."

Hoe werkt Sivuston?

"Als jij als gebruiker een advertentie plaatst op je Facebook wall of via Twitter en iemand bestelt iets binnen 60 dagen via die link, dan ontvang jij een vergoeding die vooraf is afgesproken. Deze vergoedingen vind je op onze campagnepagina. Ook hebben we enquêtes en prijsvragen in ons systeem zitten waarmee we gratis spullen weggeven. Dubbel winst dus, want je vriend of vriendin ontvangt een gratis product thuis en jij krijgt een vergoeding. Ook is het mogelijk om met je verdiende geld goedkoper te shoppen. Zo hebben we altijd aanbiedingen in onze shop staan. Kom je wat saldo te kort? Geen probleem. Je kunt je saldo heel simpel uitbreiden via iDeal, ons 0900-nummer, sms of een paysafecard."

Wat zijn de belangrijkste facts?

"Sivuston heeft op dit moment gemiddeld 100 bezoekers per dag, meer dan 2000 leden en dagelijks enkele tientallen leads. Totaal hebben onze leden binnen 3 maanden tijd al ruim €900 verdiend."

Wie is er betrokken bij Sivuston?

"Sivuston is een initiatief van mijzelf, Robin Conjour. Ik heb zelf in de website geinvesteerd en heb de site ontwikkeld. Het design heb ik uitbesteed."

Redactie gespot

Heb je een interessant onderwerp voor Gespot? Ben je bezig met de lancering van een nieuwe site, de introductie van een nieuwe mobile app of komt er een tablet app aan? Meld je initiatief dan aan bij Gespot!

Reacties

 1. Door deze site, worden mensen wel getriggered om nog meer te spammen op de social networks, maar goed buiten dat, het idee is leuk. Echter de acties die je kan tweeten daarvan is het merendeel verlopen. Op dit moment zeg ik #fail. Het reclame materiaal moet goed gecontroleerd worden, want nu heb je er weinig aan.

 2. Ik ben er inderdaad van op de hoogte dat een hoop campagnes afgelopen week zijn verlopen. Volgens alles zal het hooguit morgen weer up to date moeten zijn.

  Robin

 3. Beste Conjour,

  Hoe zit het met de veiligheid omtrent je systeem? Het zou handig voor u zijn dat er een duidelijk telefoonnummer beschikbaar is, waar zowel bedrijven als beheerders van social media accounts contact met u kunnen opnemen.

  Ingeval, wat is het bedrijfsnummer we hebben interesse.

  Mvg,

  C. Valli

 4. Beste Conjour

  Interessant Graag wat meer informatie omtrent veiligheid wat betreft befrijfs/prive acount

  Met vriendelijke groeten
  A .Goodings

 5. Eerst even over de contactgegevens, deze komen bij de eerst volgende (grote) systeemupdate op de contactpagina te staan. In de tussentijd zijn deze gewoon via email op te vragen. ( http://sivuston.com/contact/ ).

  Het systeem is geheel gebouwd op het CodeIgniter framework, welke bekend staat als stabiel en veilig, het systeem is ook geheel via de CodeIgniter richtlijnen gebouwd. Verder is er een beveiligde verbinding (https protocool) mogelijk via de https://www.sivuston.com

  Mochten jullie nog meer vragen hebben, stel ze gerust hier of via email.

 6. Wendy van Beek |

  Ik heb me aangemeld maar ik vind het wel erg schandalig dat ik mijn facebook account niet kan koppelen en de advertenties doen het niet eens!

 7. Sommige mensen hebben problemen gehad met het koppelen van een facebook account, even de stappen om dit goed uit te voeren.
  1. Ga naar facebook.com
  2. Klik rechtsboven op het pijltje omlaag (naast de wereldbol van mededelingen)
  3. Open Instellingen
  4. Ga naar Apps
  5. Verwijder de App “Sivuston login”
  6. Nu kun je weer naar Sivuston.com, inloggen >> account >> mijn media >> koppel een facebook account (onder het facebook logo)

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.

Verschijnt je reactie niet, dan is deze mogelijk in de spam terechtgekomen. Mail ons dan even!