Over Frankwatching Papers & Books

Frankwatching Papers & BooksIn de rubriek Papers & Books vind je whitepapers, boeken en ebooks. Op deze pagina vind je informatie over adverteren in Papers & Books. Een uiterst interessante doelgroep bereiken met whitepapers, boeken, onderzoeken of recensies is bij Frankwatching heel eenvoudig en geeft een grote kans op relevante leads.

MogelijkhedenHoe werkt het?Wat kost het?

Mogelijkheden

Frankwatching heeft meer dan 130.000 abonnees en maandelijks bezoeken 300.000 unieke bezoekers de site, samen goed voor meer dan 1.000.000 pageviews per maand. De site is uitgegroeid tot een sterk merk en de best gelezen vaksite over online trends en ontwikkelingen.

Voor deze doelgroep kunnen relevante onderzoeken, whitepapers, recensies of boeken over online marketing & communicatie en mobiel worden geplaatst. Elke aanmelding wordt op relevantie getoetst om er zeker van te zijn dat we de lezers zo goed mogelijk van dienst zijn.

Hoe werkt het?

Je kunt heel gemakkelijk je whitepaper, onderzoek, boek of ebook aanmelden. Afhankelijk van de gekozen opties nemen we contact met je op om een prijsvoorstel te maken. Ben je een bestaande klant, dan gaat dit natuurlijk wat sneller.

Afhankelijk van de afspraken kan Frankwatching de promotie verzorgen waardoor het gewenste aantal leads sneller wordt bereikt. Simpel en doeltreffend!

Wat kost het?

De prijsstructuur is heel eenvoudig. De prijs per gevalideerde lead voor een whitepaper of onderzoek is € 25 (profiel ‘beperkt’). Voor deze prijs worden naam, bedrijf, e-mailadres, telefoonnummer en functie gevraagd. Wil je geen telefoonnummer ontvangen? Kies dan voor profiel ‘basis’ en betaal € 17,50 per lead. Eventueel kun je ook filteren op vakgebied of sector. De prijs is daarbij afhankelijk van de filters die je kiest. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je een aantal whitepapers voor langere tijd plaatsen, dan kan er afhankelijk van de gewenste afname korting worden gegeven.

Prijzen plaatsing Papers & Books*
Whitepapers
Onderzoeken
Boeken & Ebooks
Studenten
Studentenaanbod
-
gratis
-
Uitgevers
Promotie boek en/of ebook
-
-
affiliate link / commissie
Adverteerders
Leadgeneratie via SlideShare
€ 5 per click
€ 5 per click
-
Leadgeneratie (beperkt)
€ 17,50 per lead
€ 17,50 per lead
€ 17,50 per lead
Leadgeneratie (basis)
€ 25 per lead
€ 25 per lead
€ 25 per lead
Leadgeneratie (uitgebreid)
op aanvraag
op aanvraag
op aanvraag

Alle tarieven zijn exclusief btw.

Ben je van plan om op regelmatige basis te plaatsen, dan doen we je graag een aantrekkelijk voorstel.

Voor de verkoop van boeken vragen we je om een link bij Managementboek of Bol.com. Mocht je deze niet hebben, dan kijken we of gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen. Voor uitgevers zijn er speciale mogelijkheden voor promotie van boeken/ebooks (op aanvraag).

Direct aan de slag? Ga dan naar aanmelden Papers & Books.