Frankwatching is in korte tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste opleiders in het vakgebied marketing & communicatie. In mei 2015 is dat beloond met de nummer 1 positie in de Emerce 100! Bekijk ons uitgebreide aanbod en schrijf je in voor een van onze 1- of meerdaagse trainingen.

Ervaringen

Al onze trainingen worden uitgebreid geëvalueerd en besproken met de trainer. Ze worden hoog gewaardeerd door onze deelnemers; het gemiddelde rapportcijfer is een 7,8! Wij zijn trots op onze experts en de enthousiaste reacties van onze deelnemers. Deze reacties delen we graag met je.

Waardevolle training met een grote hoeveelheid tips! Rutger is een prettige trainer die zeer kundig is en zijn kennis goed weet over te brengen. Wij kunnen weer vooruit!

Roletta Lubben

Product- en webbeheerder bij Hijman Schoonmaakartikelen

Duidelijke, veelomvattende training. Goede verhouding informatie/pauze/zelf doen. Prettige docent.

Wiesje Schoemaker

Goede inhoudelijke en praktische training over online campagnes. Patrick was een goede en enthousiaste trainer, weet veel van het vak. Heel veel geleerd!! Super, graag nog een vervolgcursus.

cynthia keyzer

communicatieadviseur bij provincie Gelderland

Op een heerlijke energieke en doordringende wijze word je door Cor Hospes duidelijk gemaakt dat het in het leven nog altijd om mensen en verhalen gaat. Dat zou je bijna…

Patrick Riet

community manager bij doebrigade

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Marieke Brink (support)

Marieke Brink (support)

trainingen@frankwatching.com

+31 6 83 55 76 76

Maaike Vissink (manager)

Maaike Vissink (manager)

trainingen@frankwatching.com

+31 6 52 65 83 64

Marjan de Jong (incompany)

Marjan de Jong (incompany)

trainingen@frankwatching.com

+31 6 51 21 71 13

Nieuwste trainingen in je inbox?

Wil je op de hoogte blijven van ons trainingsaanbod en eventuele acties en aanbiedingen? Schrijf je in voor onze Trainingen Update!