Frankwatching is in korte tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste opleiders in het vakgebied marketing & communicatie. In mei 2015 is dat beloond met de nummer 1 positie in de Emerce 100! Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaringen

Al onze trainingen worden uitgebreid geëvalueerd en besproken met de trainer. Ze worden hoog gewaardeerd door onze deelnemers; het gemiddelde rapportcijfer is een 7,8! Wij zijn trots op onze experts en de enthousiaste reacties van onze deelnemers. Deze reacties delen we graag met je.

Hele interessante training. Nieuwe dingen gehoord, maar ook gemerkt dat we op de goede weg zijn. En nog veel te doen hebben. Vooral de diverse tips zijn erg bruikbaar.

Marian van Ruijven

application specialist collaborations softweare bij Rijk Zwaan

Prima verzorging en goede logische locatie. Erg prettig om de leerstof ter plekke toe te mogen passen op onze eigen casus.

Priscilla Schot

pr functionaris bij Rijschool Haan

Zeer goede training, de trainer had mijn aandacht continu beet van 9:30 tot 16:30 uur. Hoewel het (iets te) veel over webshops ging kon ik me toch in veel zaken…

Janneke ten Rouwelaar

Webtechnisch medewerker bij NHL Hogeschool

De training was erg praktijkgericht. Tijdens de training ga je direct al aan de slag met je plan en maak je verschillende opdrachten. Zo was er een goed afwisseling tussen…

Britt

Adviseur Marketing & Communicatie bij Welzorg

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Marieke Brink (support)

Marieke Brink (support)

trainingen@frankwatching.com

+31 6 83 55 76 76

Maaike Vissink (manager)

Maaike Vissink (manager)

trainingen@frankwatching.com

+31 6 52 65 83 64

Marjan de Jong (incompany)

Marjan de Jong (incompany)

trainingen@frankwatching.com

+ 31 6 51 21 71 13

Nieuwste trainingen in je inbox?

Wil je op de hoogte blijven van ons trainingsaanbod en eventuele acties en aanbiedingen? Schrijf je in voor onze Trainingen Update!