Frankwatching is uitgegroeid tot een van de belangrijkste opleiders. Bekijk ons uitgebreide aanbod en schrijf je in voor een 1-, 2-, 3- of 5-daagse training.

Ervaringen

Al onze trainingen worden uitgebreid geƫvalueerd en besproken met de trainer. Ze worden hoog gewaardeerd door onze deelnemers; het gemiddelde rapportcijfer is een 8! Wij zijn trots op onze experts en de enthousiaste reacties van onze deelnemers. Deze reacties delen we graag met je.

Mooi programma en veel praktische handvaten om de ROI van social media te kunnen bepalen EN te meten. Veel inspiratie opgedaan. De balans tussen het ochtendprogramma (theorie) en het middagprogramma…

Leontine van Geffen

docent bij Hogeschool van Amsterdam

Deze training geeft veel handige nieuwe tips & tools om je verder op weg te helpen bij het optimaliseren van website(s). En maakt alle informatie die over SEO op internet…

Anne Claire van der Lugt

Projectmanager bij puntNL

Je merkt aan alles dat Joris echt een specialist is op het gebied van conversieoptimalisatie. Het tempo van de training was lekker hoog en er werden veel praktische tips gegeven.

Niels Vogt

Niels Vogt

Marketeer bij Measuremail

Goede training, veel geleerd met voldoende aandacht voor praktijkvragen/voorbeelden. Geinspireerd naar huis gegaan (noot: 9 of 10 geef ik zelden)

Astrid van Bragt

communicatie-adviseur bij Deltares

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Maaike Vissink

Maaike Vissink

trainingen@frankwatching.com

+31 6 52 65 83 64

Marieke Brink

Marieke Brink

trainingen@frankwatching.com

+31 6 83557676

Nieuwste trainingen in je inbox?

Wil je op de hoogte blijven van ons trainingsaanbod en eventuele acties en aanbiedingen? Schrijf je in voor onze Trainingen Update!

Trainingen brochure