Jun 16

Webinar SEO voor tekstschrijvers

Je kunt nog zo’n mooie website maken, maar als niemand hem vindt, levert hij niets op. Bij goede SEO-teksten komt veel meer kijken dan pagina’s volschrijven met veelgebruikte combinaties. Waar zoeken mensen op? Met welke intentie? En hoe houd je daar rekening mee in je teksten?

Aan het einde van het webinar heb je inzicht in:

  • Hoe Google werkt en waarom SEO zo belangrijk is;
  • Wat zoekwoorden zijn en hoe je ze vindt en interpreteert;
  • Hoe je teksten schrijft met behulp van zoekwoorden; en
  • Hoe je de effectiviteit van je teksten meet.

Dit webinar is interessant voor iedereen die teksten schrijft voor het web: zowel binnen bedrijven (afdeling marketing/communicatie) als vanuit een eigen zaak en als ZZP-er.

Over het webinar

Het webinar duurt ongeveer 60 minuten, met eventueel wat uitloop afhankelijk van het aantal vragen. Tijdens het webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen (via de chatfunctie en via Twitter: @FWwebinars).

Opname later bekijken?

Lukt het je niet om het webinar live bij te wonen? Geen probleem! Wanneer je je inschrijft voor dit webinar sturen we je achteraf de opname en de presentatie toe. Je kunt het webinar dan bekijken wanneer het jou uitkomt.

Mobiele bezoeker? Schrijf je hier in voor het webinar SEO voor tekstschrijvers op donderdag 16 juni 2016. 

Rutger Steenbergen

Spreker: Rutger Steenbergen

Rutger Steenbergen is (SEO-)schrijver, trainer, online marketeer en auteur van Frankwatching. Met zijn bedrijf SEO Zwolle helpt hij ondernemers bij het beter vindbaar maken van hun website en schrijft hij webteksten, blogs, whitepapers en e-books.

Webinar SEO voor tekstschrijvers: ben jij erbij?

Schrijf je in