Gratis podium voor organisatoren van events

Frankwatching heeft de grootste verzameling reportages van congressen, conferenties en andere events in het vakgebied. Met een bereik van zo’n 400.000 unieke bezoekers en 1,1 miljoen pageviews per maand worden events dan ook onder een grote, maar vooral relevante doelgroep gepromoot.

Agenda: meest complete overzicht

De Agenda biedt het meest complete overzicht van events in het vakgebied. Organisatoren van conferenties en congressen kunnen hun evenement gratis aankondigen via Aanmelden Agenda. De redactie behoudt zich het recht voor de tekst in te korten en/of afbeeldingen of video’s niet te plaatsen.

Extra promotie via speciale pakketten

Er zijn verschillende mogelijkheden om een event via Frankwatching te promoten. Organisatoren kunnen voor hun event adverteren op de site, in de nieuwsbrief en via de social media kanalen. Events die gebruik maken van een van de speciale eventpakketten krijgen korting op de standaard advertentietarieven. Hieronder een overzicht van de verschillende pakketten.

Pakketten promotie Events
Pakket 1
Pakket 2
Pakket 3
Plaatsing in Agenda
gratis
gratis
gratis
Advertorial nieuwsbrief (2x in dagelijkse editie)
1
1
Advertorial nieuwsbrief (1x in wekelijkse editie)
1
1
Rectangle (1 week op homepage)
1
1
Tweet (via @Frankwatching)
1
2
3
Advertorial home (1 week op homepage)
1
Waarde

€ 1000

€ 1.655

€ 3.650

Korting

-/- € 401

-/- € 656

-/- € 1.651

Pakketprijs

€ 599

€ 999

€ 1.999

Alle tarieven zijn exclusief btw.

Daarnaast kan er uiteraard gebruik worden gemaakt van losse uitingen, zie hiervoor Adverteren. Organisatoren van events krijgen een speciale korting.

Wil je adverteren, ons inzetten voor reportages over een evenement of kennismaken met onze pakketten en een voorstel ontvangen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!