Bedrijven & Organisaties

100%EMAIL wordt 100procent: Rebranding met nadruk op marketing automation voor persoonlijke klantbeleving

Mi-choe Emanuelson

Na een periode van constante groei en ontwikkeling kondigt 100%EMAIL met trots haar rebranding aan, met een nieuwe bedrijfsnaam en huisstijl als resultaat. Vanaf heden gaat het bedrijf verder als 100procent. De naam 100%EMAIL kwam niet geheel meer overeen met de activiteiten die ze voornamelijk voor hun klanten deden. Klanten als Just Eat Takeaway, NRC, ABN Amro en Odido werken al jaren met dit bedrijf samen om op strategisch niveau te bepalen hoe de persoonlijke klantbeleving over meerdere kanalen verbeterd kan worden en om de verbinding tussen data, creatie en technologie te optimaliseren. De nieuwe bedrijfsnaam laat zien dat dit Rotterdamse bedrijf meer in haar mars heeft dan de oude naam deed vermoeden.

“In een snel veranderend landschap waarin klantverwachtingen zich voortdurend ontwikkelen, is de markt dynamischer dan ooit tevoren. We begonnen als een toonaangevende e-mailafdeling die op maat gemaakte oplossingen bood en zijn hard gegroeid,” verklaarde Rick de Wit, Managing Director van 100procent. “Echter, met de veranderende rol van data en de groeiende verwachtingen van de ontvanger, is de focus verschoven naar het écht begrijpen van de klant op hun voorkeurskanaal.

Naast de rebranding maakt 100procent ook grote stappen als onderdeel van United Playgrounds, een ambitieuze bureaugroep die zich richt op het aanpakken van complexe en aansprekende leadgeneratie, conversieoptimalisatie, retentie en loyalty oplossingen. De nieuwe positionering sluit dan ook feilloos aan op de partnerbedrijven van deze groep.

“Marketeers zijn nu slimmer en veeleisender dan ooit tevoren. Hun vragen zijn uitdagender en gericht op meer kanalen dan alleen e-mail,” voegde Rick toe. “Onze focus ligt op marketing automation en dat doen we door deze vier pijlers slim samen te laten werken: strategie, data, creatie en technologie. Hierdoor kunnen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen door hen echt goed te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden.”

Voor meer informatie over de rebranding, positionering en mogelijkheden van 100procent, bezoek de nieuwe website: www.100procent.nl/hallo of neem contact op via marketing@100procent.email

Over 100procent:
100procent is een toonaangevende speler in marketing automation, gericht op het leveren van gepersonaliseerde klantbelevingen door het toepassen van geavanceerde strategieën, data, creatie en technologie. De rebranding markeert een nieuwe fase in het bedrijf, inspelend op de groeiende data gedreven en creatieve verwachtingen van klanten in een steeds veranderend marketinglandschap.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Online marketing.

0
0
0
0