Bedrijven & Organisaties

3x goud voor Happy Horizon bij Dutch Search Awards 2023

Happy Horizon

Creative digital agency Happy Horizon sleepte tijdens de uitreiking van de Dutch Search Awards 2023 maar liefst 10 prijzen in de wacht, waaronder 3 keer goud. De gouden awards kregen ze voor hun werk voor Thermen Resorts, Warner Music Benelux en LOAVIES. De editie van deze gerenommeerde search marketing awards werd dit jaar gehouden in DeFabrique in Utrecht.

Gewaardeerd door meer dan 100 onafhankelijke juryleden
Happy Horizon was met maar liefst 22 nominaties, een grote kanshebber in diverse categorieën. Meer dan 100 onafhankelijke juryleden hebben alle ingezonden cases beoordeeld. Tijdens de awardshow wordt het beste werk van agencies, businesses en professionals bekroond met een award. Dit resulteerde voor Happy Horizon in diverse prijzen voor hun geleverde werk. Een overzicht van de gewonnen prijzen door Happy Horizon.

Goud:
– Beste e-mailmarketing campagne – Thermen Resorts
– Beste gebruik van data – Warner Music Benelux
– Beste social advertising campagne – LOAVIES

Zilver:
– Beste agency (large)

Brons:
– Beste SEA ChatGPT campagne – Afdekzeilwinkel
– Beste retargeting campagne – Malelions
– Beste gebruik van personalisatie – LOAVIES ® OFFICIAL
– Beste branding campagne – Gemeente Altena
– Beste video campagne – Center Parcs
– Beste consultant – Jasper van Beijsterveldt

CEO Walter van de Wege van Happy Horizon over de gewonnen prijzen: “Het zit in ons DNA om volop voor de prijzen te gaan. We gaan altijd voor het hoogst haalbare. Dat zie je terug aan onze rijk gevulde prijzenkast. Eerder dit jaar werden we in de Emerce100 nog uitgeroepen tot ‘Beste Bureaugroep’ en vielen we ook in Europa in de prijzen. Dat we nu 10 prijzen pakken, waaronder 3x goud, is echt een bekroning op ons werk. En laat ook zien waar onze kracht ligt: we zijn heel sterk in het bedenken en toepassen van slimme, creatieve en innovatieve oplossingen voor onze klanten waarmee we ook direct resultaat boeken. Ik ben ontzettend trots op de teams die aan deze cases hebben gewerkt. En op onze klanten, die al jaren samen met ons dit avontuur aangaan. Als je kijkt naar het niveau van alle cases op zo’n avond, dan is het fantastisch om te zien dat we deze erkenning en waardering krijgen voor ons werk.”

Over Dutch Search Awards
Dutch Search Awards is een initiatief opgericht om excellentie in de Nederlandse searchindustrie in de spotlights te zetten. Deze prestigieuze vakprijzen werden dit jaar voor de 8e keer uitgereikt, in de DeFabrique in Utrecht. Door agencies, merken, professionals en leveranciers ingestuurde cases werden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Online marketing.

0
0
0
0