Bedrijven & Organisaties

Amayzine en ShowHeroes gaan samen videocontent produceren

ShowHeroes

Lifestyleplatform Amayzine en de ShowHeroes Group maken vandaag bekend hun samenwerking met een jaar te verlengen en uit te breiden met videoproductie. Een team van twintig producenten van ShowHeroes gaat samen met de uitgever redactionele videoclips in alle IAB-categorieën produceren die de 1,5 miljoen maandelijkse, unieke, voornamelijk vrouwelijke bezoekers op verschillende thema’s moeten inspireren.

Redactionele videocontent
In de vijf jaar dat Amayzine en ShowHeroes al met elkaar samenwerken, heeft de uitgever altijd gewerkt met de video’s uit de videobibliotheek van ShowHeroes met daarin 150.000+ unieke videoclips. De video’s zorgden voor aanzienlijk hoge revenues voor het platform, maar de behoefte aan op maat gemaakte video’s werd steeds groter. De verlenging van het contract voelde voor beide partijen als een goed moment om de samenwerking uit te breiden en een team samen te stellen dat de redactionele videocontent voor Amayzine gaat produceren. De eerste mini-documentaires en interviews worden op dit moment geproduceerd.

Extra dimensie in de relatie met onze lezers
May-Britt Mobach, oprichter en editor in chief van Amayzine: “Op ons platform schrijven we over alles wat het leven leuker, mooier en kleurrijker maakt. De inhoud wordt gemaakt door editors van vlees en bloed en onze 1,5 miljoen maandelijkse bezoekers hebben het gevoel dat zij hen persoonlijk kennen en kunnen vertrouwen. Dat komt omdat we weten wat onze lezers drijft en raakt. We weten waar ze hun geld aan uitgeven en waar ze tegenaan lopen in het leven. Dat wij onze content samen met ShowHeroes gaan uitbreiden met zelfgemaakte video’s voelt als een logische stap. Herkenning en vermaak zijn voor ons belangrijke pijlers en dat we dit nu ook vertalen in video zal de relatie met onze lezers nog meer verbeteren.”

De kracht van vrouwelijk leiderschap
Olivier Barger, Country Manager Benelux, zegt verheugd te zijn dat de samenwerking met Amayzine een extra dimensie heeft gekregen. “Het partnership met May-Britt en haar team is voor ons speciaal in vele opzichten. Niet alleen werken we al jarenlang met veel plezier met elkaar samen, zij zijn in mijn optiek ook de belichaming van ons ‘Better Media Framework’ dat onder andere vrouwelijk leiderschap aanmoedigt. May en haar team laten zien hoe belangrijk een divers leiderschapsteam is. Met name vrouwen in de top zorgen ervoor dat verschillende perspectieven, ervaringen en vaardigheden op tafel worden gebracht, wat leidt tot meer innovatieve en effectieve besluitvorming. En dat is precies wat we straks ook terug gaan zien in de video’s die voor Amayzine worden geproduceerd.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0