Campagnes & Cases

ARTE GAAT OP EUROPESE ROADTRIP

KesselsKramer

Volg de Europese cultuurzender op een reis door het hart en de ziel van Europa

Dit voorjaar maakt de culturele omroep ARTE een grote roadtrip met 27 Europeanen. In de reizende tentoonstelling en campagne ‘Nice to Meet You’, gemaakt in samenwerking met KesselsKramer, reist een vrachtwagen met 27 levensechte portretten van Europeanen door het continent, langs steden in alle uithoeken van Europa. De 30 dagen durende reis bereikt zijn eindpunt vlak voor de komende Europese verkiezingen.

De truck reist door verschillende steden, waaronder Straatsburg, Warschau, Vilnius, Riga, Praag, Bratislava, Venetië, Ljubljana en nog veel meer. Elk portret vertegenwoordigt een uniek Europees individu en weerspiegelt de culturen, geschiedenis en verhalen die samen de Europese identiteit vormen.

De tentoonstelling wordt begeleid door een toegewijd team van journalisten, videografen en fotografen die de reis documenteren. Ze gaan in gesprek met de lokale bevolking, leggen hun reacties op de portretten vast en verzamelen hun gedachten over Europese eenheid, identiteit en de toekomst van het continent. Deze interacties zullen worden gedeeld op het speciale platform van ARTE en bieden een realtime blik op de verschillende perspectieven van Europeanen vandaag de dag.

“Nice to Meet You” is meer dan alleen een tentoonstelling; het is een bewegende dialoog over grenzen heen, een verkenning van wat het betekent om Europeaan te zijn in de 21e eeuw. Nu de Europese verkiezingen voor de deur staan, is dit project bedoeld om een beter begrip en een sterkere band tussen de mensen van Europa te bevorderen.

Accepteer cookies

Reis mee en ontmoet de vele gezichten en stemmen van Europa. Volg de tour live op het platform nicetomeetyou.arte.de, een website ontwikkeld door kesselskramer.digital.

Disclaimer
De bijgevoegde afbeeldingen bevatten citaten van personen die hun persoonlijke mening over Europa geven. Deze citaten zijn uitsluitend de meningen van de geciteerde personen en weerspiegelen niet de meningen of standpunten van ARTE. ARTE heeft deze citaten enkel voor informatieve doeleinden ter beschikking gesteld en onderschrijft of aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de citaten.

De citaten mogen niet uit de beelden worden gehaald en mogen alleen worden gedeeld binnen de context van het project. Elk ander gebruik is niet toegestaan door ARTE.

Over KesselsKramer
KesselsKramer, opgericht in 1996, is een onafhankelijk ontwerp- en communicatiebureau gevestigd in Amsterdam, Den Haag en Londen. KesselsKramer staat bekend om het maken van “advertising for people who don’t like advertising” en hun karakteristieke design & branding werk voor wereldwijde en lokale merken, zoals Monopoly, citizenM, Casetify en Dopper. KesselsKramer werkt sinds 2017 samen met ARTE. www.kesselskramer.com

Over ARTE:
ARTE is een publiek Frans-Duits televisienetwerk dat culturele programmering promoot. Bekend om zijn documentaires, films en culturele programma’s van hoge kwaliteit, probeert ARTE het Europese culturele landschap te verrijken door begrip en dialoog op het hele continent te bevorderen.

For more information, contact rogier@kesselskramer.com

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0