Bedrijfsnieuws

Autodrop start nieuwe samenwerking met Monkeys & Bananas

Monkeys & Bananas

Autodrop, het bekende snoepmerk van Concorp, is sinds maart 2023 een nieuwe samenwerking aangegaan met het social media bureau Monkeys & Bananas. Het bureau, dat in de afgelopen jaren veel nieuwe accounts heeft toegevoegd, neemt in de aankomende periode de overall social media strategie onder handen voor het merk Autodrop.

Ieder merk wil een relatie bouwen met zijn klant. In een wereld waar consumenten overspoeld worden met meer content dan ze kunnen consumeren, is het van essentieel belang dat Autodrop als merk opvalt en de aandacht van de consument weet te trekken. Om dit te realiseren gaat Monkeys & Bananas aan de slag met het neerzetten van een overall social media strategie voor Autodrop. Voor de social media strategie vindt Monkeys & Bananas het heel belangrijk dat ze bijdragen aan de marketingdoelstelling van Autodrop en niet enkel de TikTok trends volgen.

Monkeys & Bananas zal voor de volledige implementatie zorgen van de social media strategie. Content creatie, social media management en (paid) advertising vallen daaronder. Onder deze strategie wordt er rekening gehouden met de social media kanalen Facebook, Instagram en TikTok.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0