Campagne

Burgemeester Ahmed Marcouch zet hulpburgemeesters in

Vertigo 6

Burgemeester Ahmed Marcouch is een campagne gestart om de opkomst bij de Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen te bevorderen. Hij heeft hiervoor hulpburgemeesters ingezet, bekende mensen uit Arnhem en omstreken, zoals Paskie Rokus en Vitesse-icoon Edward Sturing, die op social media vertellen waarom het belangrijk is om te stemmen.

Als hulpburgemeesters vertegenwoordigen ze de inwoners van de stad en helpen burgemeester Marcouch om de afstand tussen de inwoners en politiek te verkleinen. Zij weten als geen ander wat er speelt in de stad en slaan een brug tussen de inwoners en de politiek

Met je stem bepaal je de koers van de provincie en de waterschappen. De burgemeester hoopt dat door deze campagne meer mensen zich bewust worden van het feit dat hun stem direct bijdraagt aan het verbeteren van het leven in de provincie en hoopt mensen gaan stemmen op 15 maart.

Naast de inzet van hulpburgemeesters, wordt er in de campagne ook speciaal aandacht besteed aan bewoners met een andere moedertaal dan Nederlands, zoals Turks, Chinees, Hongaars, Arabisch en Duits.

Marcouch trapte de campagne twee weken geleden af door met een klassieke trolleybus stempassen te bezorgen in de wijk Monnikenhuizen, waar de opkomst normaliter wat lager ligt. De eerste reacties op de campagne zijn positief. Mensen zijn blij dat bekende gezichten zich inzetten voor het belang van stemmen en de diversiteit van de campagne wordt gewaardeerd. De burgemeester hoopt dat deze campagne ervoor zal zorgen dat meer mensen gaan stemmen en zo de democratie versterken.

De campagne is ontwikkeld door Vertigo 6 uit Arnhem.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0