Bedrijven & Organisaties

Carola La Grouw-Hromadka nieuwe MD CF Report – Part of Happy Horizon

Happy Horizon

Na bijna elf jaar heeft Pieter Koenders de dagelijkse leiding van CF Report overgedragen aan Carola La Grouw-Hromadka, die per 1 juli het stokje van hem heeft overgenomen als nieuwe Managing Director van de reporting-marktleider in Nederland. Pieter gaat de rol van Commercial Director vervullen, waardoor hij wel nog steeds betrokken blijft bij CF Report, dat onderdeel is van Creative Digital Agency Happy Horizon.

Continuïteit op managementniveau gewaarborgd
Sinds Pieter in 2013 CF Report overnam, heeft hij met zijn team meer dan 1.000 Jaarverslagen, Impact Reports en Duurzaamheids-, CSR- of ESG-verslagen gerealiseerd. In het afgelopen decennium ontstond een intensieve samenwerking met Carola en haar bedrijf Report Company, dat sinds 2023 is geïntegreerd in CF Report. Met deze wisseling van de wacht is continuïteit op managementniveau gewaarborgd.

In het kader van de verdere groei van CF Report is Felix Janssens, die al sinds 2017 als Creative Strategist bij CF Report in dienst is, ook tot het management toegetreden in de rol van Strategy Director.

Managementteam per 1 juli 2024
Het management van CF Report bestaat met ingang van 1 juli 2024 uit:
– Carola La Grouw-Hromadka, Managing Director
– Felix Janssens, Strategy Director
– Pieter Koenders, Commercial Director

Pieter: “CF Report heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt, waarbij we iedere keer in staat waren vooruit te lopen op de nieuwste trends in reporting. Mede hierdoor en samen met al onze betrokken medewerkers zijn we van een klein bedrijf naar een middelgroot bedrijf gegroeid met meer dan 25 medewerkers. Hier kijk ik met plezier op terug. Het is echter tijd het reporting-stokje gedeeltelijk over te geven en niet meer eindverantwoordelijk te zijn. Dat voelt goed en geeft ook ruimte voor nieuwe persoonlijke initiatieven. Maar ik blijf actief betrokken, want zo’n mooi bedrijf als CF Report laat je niet zomaar los. Ik heb veel vertrouwen in Carola en Felix, die ieder hun kwaliteiten bewezen hebben.”

Carola: “Het is een eer om de leiding van Pieter over te nemen. In het afgelopen decennium heeft hij CF Report – samen met ons gepassioneerde topteam – laten groeien tot wat en waar het nu is. Voor mij is dit een prachtige uitdaging, die mij trots maakt en energie geeft. Ik ben Pieter dankbaar voor het vertrouwen, zijn enthousiasme, zijn ongelofelijke gedrevenheid en onze samenwerking van de afgelopen jaren.”

Felix: “Reporting is en blijft in ontwikkeling. Hoe voldoe je enerzijds aan alle wet- en regelgeving en waarborg je anderzijds een visueel en dus leesbaar en communicatief verslag waarin de waarde van het bedrijf wordt gereflecteerd. Hoe vertel je een geïntegreerd verhaal waarin purpose, strategie, materiële thema’s, waardecreatie en impacts in de keten met elkaar zijn verbonden. Hoe betrek je stakeholders bij de belangrijkste thema’s en behoud je de regie op de koers. Dat is het speelveld waar ik flink mijn schouders onder blijven zal zetten!”

Met passie en drive blijven inzetten
In elf jaar hebben we met CF Report veel bereikt en sinds 2017 zeven keer op rij de FD Gazellen Award gewonnen waarmee we al jaren tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Dat is mooi, maar uiteindelijk gaat het om het vertrouwen van onze klanten, hoge servicegerichtheid en innovatief vermogen. We hebben vorig jaar digital reporting opnieuw uitgevonden en zijn ook internationaal actief. CF Report, dat inmiddels zo’n 70 klanten telt, blijft naar toekomst kijken en met het nieuwe managementteam zullen we ons met passie en drive blijven inzetten om onze klanten continu te verrassen.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0