Campagnes & Cases

Daphne Deckers gezicht van nieuwe Diadermine campagne

Diadermine en Crocodile Agency

Diadermine, een toonaangevend merk in de Franse beautyindustrie en al decennia verkrijgbaar op de Nederlandse markt, kondigt een exclusieve samenwerking aan met Daphne Deckers. Deze samenwerking is onderdeel van een uitgebreide online en out-of-home (OOH) campagne om de merkzichtbaarheid van Diadermine te verhogen, met name bij Kruidvat. De campagne is volledig ontwikkeld en uitgerold door Crocodile Agency.

Daphne Deckers, voormalig model, schrijfster en presentatrice, is het nieuwe gezicht van Diadermine. Zij vertegenwoordigt het merk door diverse huidverzorgingsproducten te introduceren via haar eigen social mediakanalen. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om huidproblemen zoals droogheid, rimpels, gevoeligheid en verlies van stevigheid aan te pakken.

De nieuwe dynamische campagne van Diadermine sluit naadloos aan bij Daphne’s dagelijkse routine, waaronder “get ready with me”-content en speciale posts rond feestdagen en reizen. Diadermine krijgt hierdoor meer naamsbekendheid onder de doelgroep. Naast social media is de campagne vanaf deze week het hele jaar door in heel Nederland te zien via online en out-of-home (OOH) advertising.

Frederique van Diadermine: “De samenwerking met Daphne Deckers markeert een spannende nieuwe stap om de zichtbaarheid van Diadermine op de Nederlandse markt te vergroten. Daphne’s authentieke connectie met haar volgers maakt haar de perfecte ambassadeur om onze boodschap over kwalitatieve huidverzorging te verspreiden. Deze mooie samenwerking is mogelijk gemaakt door Crocodile Agency.”

Tamara Couperus van Crocodile Agency: “Onze kracht is dat we ons in de doelgroep verdiepen en vanuit hier de strategie bepalen. Voor Diadermine richten we ons op de doelgroep van 35 jaar en ouder, die ook online te vinden is. Wij kijken bijvoorbeeld naar trends die relevant zijn en verwerken die in de content die wij maken voor het merk. We hebben vervolgens een organische manier gevonden om het merk te integreren in Daphne’s levensstijl, wat de campagne versterkt en daarmee het merkbewustzijn onder haar volgers.”

Social campagne: https://www.instagram.com/p/C86ldoDtkDL/

Credits
Klant: Diadermine
Verantwoordelijk bij klant: Frederique
Bureau(s): Crocodile Agency
Business Owner(s): Lonneke de Boer
Creative Owner(s): Sterre Kunzler
Project Management: Tess Bekker
Fotograaf: Yvette Kulkens

Meer informatie: www.crocodile.global | www.diadermine.com

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0