Bedrijven & Organisaties

Deventrade kiest voor Strix

Strix

Deventrade heeft Strix gekozen als digitale partner voor de ontwikkeling van hun nieuwe B2B en B2C commerce platform. Deventrade is een echt familiebedrijf en heeft zich met haar merken gespecialiseerd in teamsport. Met merken als Stanno, Hummel, Reece Australia, Derbystar en SELECT is Deventrade uitgegroeid tot de teamsportspecialist in de Benelux met activiteiten wereldwijd.

Strix viel in het selectieproces op vanwege onze affiniteit met de sport, onze cases in het sportdomein en onze gefaseerde projectaanpak (Think. Build. Grow.). Doordat ook wij, net als Deventrade, in Europa actief zijn is het een prettige bijkomstigheid om ook op dit vlak onze expertise en krachten te bundelen. Een win-win partnership.

Frank Bouwman, Director of Growth bij Strix NL: ‘We zijn erg blij dat Deventrade voor ons heeft gekozen. Het bedrijf Deventrade, de cultuur en de ambities passen goed bij ons. We starten met een discovery fase en vanuit daar bepalen we met elkaar de aanpak en de juiste oplossing voor de verdere realisatie van het nieuwe platform om zo de grenzen in e-Commerce te verleggen. Hand in hand met de visie van Deventrade; Let’s play together!

Over Deventrade
Deventrade is marktleider en spil in teamwear, vanuit die rol hebben ze sponsorovereenkomsten met meer dan 1000 amateurclubs in Nederland. Daarnaast is het familiebedrijf actief in de Eredivisie en is het trotse partner van onder andere Go Ahead Eagles, FC Emmen, RKC Waalwijk, de Eerste Divisie, De Graafschap, Top Oss, H.C. Oranje Rood, SV Kampong en het Nederlands Handbal Verbond (NHV). Internationaal is het merk Stanno kledingsponsor van onder andere OH Leuven, Barnet FC en de London Bees. Het merk Reece Australia is internationaal kledingsponsor van de Belgische hockeybond (KBHB) en de Duitse hockeybond (DHB).

Over Strix
Met ruim 200 specialisten gevestigd in Nederland, Duitsland en Polen is Strix een top 5 Shopware partner en top 10 Adobe Commerce partner in Europa. De snelgroeiende full service digital commerce agency, gespecialiseerd in composable commerce, werkt voor (internationale) merken als Skins Cosmetics, WAHTS, het Rijksmuseum, Nestlé, Decathlon, Castorama en Modivo.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0