Bedrijven & Organisaties

EGYM en Virtuagym gaan partnerschap aan en integreren clubmanagement software

Virtuagym

EGYM, een wereldwijde leider in fitness-technologie en bedrijfsfitness, is een partnerschap aangegaan met Virtuagym, toonaangevend leverancier van alles-in-één fitnesscoaching- en clubmanagementtechnologie.

Deze samenwerking bundelt de kracht van de open platforms van beide bedrijven en integreert de uitgebreide ledenmanagementsoftware van Virtuagym in het extensieve ecosysteem van EGYM.

De integratie biedt talrijke voordelen voor een breed scala aan klanten, variërend van individuele clubs tot grote merken met meerdere locaties. Het stelt sportschoolbeheerders in staat om moeiteloos hun Virtuagym-lidmaatschappen af te stemmen op verbeterde EGYM-functionaliteiten, die ze effectief in verleidelijke extra’s kunnen transformeren voor hun leden. Zo kan bijvoorbeeld toegang tot EGYM-machines nu eenvoudig worden opgenomen als onderdeel van de lidmaatschapsprijs van de club, wat helpt bij het creëren van extra inkomstenstromen voor sportschoolbeheerders, via een geautomatiseerd proces voor het genereren van inkomsten.

Elke toevoeging die wordt toegewezen of aangepast binnen de ledenmanagementsoftware van Virtuagym wordt automatisch toegepast op het profiel van de gebruiker in het EGYM-ecosysteem, zoals het verlenen van toegang tot machines of de geavanceerde trainingsmethoden van EGYM, via EGYM+. Door geïntegreerde connectiviteit tussen Virtuagym en het geavanceerde trainingssysteem van EGYM te faciliteren, kunnen beide bedrijven effectief voldoen aan de behoefte van hun gezamenlijke klantenbasis. De tijdrovende last van administratieve taken wordt aanzienlijk verminderd, waardoor ondernemers meer tijd hebben om zich te concentreren op het leveren van uitzonderlijke fitness ervaringen.

Al met al biedt het partnerschap tussen EGYM en Virtuagym een gestroomlijnde en handige oplossing voor sportschoolbeheerders, waardoor er meer efficiëntie en een verbeterde gebruikerservaring mogelijk is.

EGYM CEO Philipp Roesch-Schlanderer: “Onze samenwerking met Virtuagym sluit aan bij onze ‘best of breed’-benadering, waarin ondernemers de beste aanbieders op de markt kunnen kiezen voor hun specifieke behoeften. Zoals bijvoorbeeld EGYM’s hardware en software voor de trainingsvloer, en Virtuagym’s lidmaatschapsmanagementsoftware.”

Voor EGYM is Virtuagym een opmerkelijke toevoeging aan zijn open ecosysteem dat momenteel de producten en diensten van meer dan 130+ partners omvat. Dit staat sportschoolbeheerders toe om gegevens uit meerdere bronnen bij elkaar te brengen, inclusief clubbeheer, privé-apps van leden, wearables en alle plekken op de sportschoolvloer, waardoor operaties worden gestroomlijnd en de algehele efficiëntie verbeterd.

Voor Virtuagym is deze nieuwe integratie een belangrijke mijlpaal tijdens het creëren en lanceren van een reeks nieuwe producten en oplossingen, waaronder de lancering van zijn eerste krachttrainingsintegratie en zijn eerste op Artificial Intelligence-gebaseerde product, de Virtuagym AI Coach. Het onderstreept ook de open-platformfilosofie van Virtuagym, waarmee de oplossingen kunnen worden geïntegreerd met andere fitness software- en hardware-leveranciers om de klantbeleving verder te verbeteren.

“De samenwerking met EGYM, om deze innovatieve oplossing te creëren, toont ons streven naar het verbeteren van onze open en aanpasbare alles-in-één oplossing, zodat onze klanten nóg krachtigere, digitaal ondersteunde ledenervaringen kunnen bieden,” verklaarde Hugo Braam, CEO & Medeoprichter van Virtuagym. “Deze integratie laat zien hoe fitnesstechnologie de ledenervaring verbeterd, maar ook de bedrijfsefficiëntie stimuleert.”

Volgens Leonhard Oswald, Club Operations Manager van het in München gevestigde Body Investment Campus, is de integratie “een vlekkeloze en verbonden ervaring.” Hij voegde eraan toe: “Het hebben van één naadloos, uitgebreid systeem is veel efficiënter voor clubeigenaren en maakt het gemakkelijker om eventuele fouten op te sporen en op te lossen. Uiteindelijk betekent dit dat onze trainers meer tijd kunnen besteden aan hun leden. Als je zowel met EGYM als Virtuagym werkt, raden we echt aan om de integratie te gebruiken.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0