Campagnes & Cases

Greenchoice introduceert positieve energie in nieuwe merkcampagne van Born05

Greenchoice en Born05

Vandaag start de nieuwe merkcampagne van Greenchoice, met een kleurrijke en optimistische commercial vol positieve energie. De campagne laadt de merkbelofte van Greenchoice, ‘groene keuzes laten werken voor jou’. De groene energieleverancier wil iedereen helpen bij het maken van keuzes die een positieve impact hebben op klimaat, mens, natuur én portemonnee. De energieproducten die daarbij nodig zijn én het gevoel dat je erbij krijgt, komen samen in de pay-off ‘Positieve Energie’. Born05 tekent voor campagnestrategie, concept en productie.

“Positieve energie omschrijft de kracht die ons al ruim twintig jaar drijft om te bouwen aan een energietransitie die niet alleen vóór, maar ook ván iedereen is. We kijken optimistisch naar morgen en werken samen met collega’s, klanten en partners om de wereld om ons heen stap voor stap een stukje vrolijker te maken. En daarbij vragen we onszelf bij alles wat we doen af: ‘geeft dit positieve energie’?”, zegt Stefan Mooren, Lead Merk & Missie bij Greenchoice.

De commercial, inclusief vrolijke soundtrack, is de komende tijd op tv en online te zien. Daarnaast wordt ‘positieve energie’ het overkoepelende thema van online campagnes, content, merkactivaties en verschillende andere communicatieactiviteiten. Via een interne lancering worden ook de Greenchoice-medewerkers (en die van dochterondernemingen KiesZon en Everday) bij de nieuwe merkcampagne betrokken.

“Positieve energie is een rijk en rekbaar creatief concept en daarmee een perfect vertrekpunt voor de Greenchoice content en campagnes in de komende jaren. In de betekenis van de pay-off liggen talloze haakjes om de doelgroep op elk niveau van onze communicatie extra ‘what’s in it for me’ te bieden”, sluit Ron de Bruijn, Creative Lead bij Born05, af. “Het geeft abstracte termen als groen en duurzaam een meer menselijk gevoel.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0