Bedrijven & Organisaties

Happy Horizon nieuwe sponsor van CMOtalk op BNR

Happy Horizon

Creative digital agency Happy Horizon kondigt met trots aan dat het de nieuwe sponsor is van het BNR-programma ‘CMOtalk’. De keuze voor CMOtalk komt voort uit de gemeenschappelijke doelgroep en relevante content die Happy Horizon terugziet bij het programma.

BNR staat bekend als een toonaangevend medium voor professionals en beslissers in de marketing- en communicatiesector. Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon, licht toe: “We kennen BNR natuurlijk allemaal als platform met een zeer gericht en betrokken publiek. En het specifieke domein waarop het programma ‘CMOtalk’ zich begeeft, is een domein waaraan wij ons als digital agency maar al te graag verbinden: met inhoud inspireren op het gebied van digital marketing. Om vervolgens vanuit die inspiratie en inzichten over te gaan tot actie om je business te laten groeien. Door aanwezig te zijn op BNR, een gerenommeerd medium voor professionals en beslissers in ons vakgebied, versterken we onze positie en vergroten we onze zichtbaarheid als Happy Horizon.”

Multimediaal umfeld via BNR en FD Mediagroep
CMOtalk, gepresenteerd door Klaas Weima, is een programma waarin prominente nationale en internationale topmarketeers worden geïnterviewd over actuele marketingthema’s. Het programma bereikt iedere twee weken vele tientallen duizenden luisteraars en biedt daarmee een sterk platform voor Happy Horizon. Het sponsorship met BNR/FD Mediagroep bestaat verder uit structurele zichtbaarheid in Het Financieele Dagblad en diverse andere online- en print-uitingen. Marc Adriani, hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio, over het sponsorship: “Marketing is voor ieder bedrijf een essentieel onderdeel, een podcast en radioprogramma over dat onderwerp mag dan ook echt niet ontbreken bij BNR. Marketeer en presentator Klaas Weima weet iedere keer weer relevante gesprekken te voeren met CMO’s van toonaangevende bedrijven. We zijn dan ook heel blij dat Happy Horizon zich verbindt aan CMOtalk.”

Happy Horizon verbindt zich als sponsor voor 2 jaar aan CMOtalk.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0