Campagnes & Cases

Happy Horizon wint pitch voor display-fabrikant Holbox

Happy Horizon

Creative digital agency Happy Horizon heeft de pitch gewonnen voor het digitaliseren en optimaliseren van de online aanwezigheid van Holbox, een vooraanstaand familiebedrijf gespecialiseerd in displays en POS-materiaal. Uitgangspunt van de samenwerking is om de online ervaring voor klanten van Holbox naar een hoger niveau te tillen, zodat de kenmerkende innovatieve en prikkelende uitstraling van Holbox’ displays ook online zichtbaar en voelbaar is.

Na een serie gesprekken koos Holbox, bekend om haar duurzame oplossingen voor maatwerk displays, in het eerste kwartaal van 2024 voor Happy Horizon.
Happy Horizon zal zorgen voor een naadloze integratie tussen de website en webshop van Holbox. Matthijs Idema, Account Director bij Happy Horizon, licht toe: “Holbox is een heel mooi familiebedrijf met een drive voor innovatie, duurzaamheid en waar de klant(beleving) centraal staat. Hun displays en POS-materiaal in de supermarkt kun je niet missen. Die impact willen we ook online maken door hun website en webshop naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Zo helpen we Holbox de volgende stap te maken bij hun ambitieuze online groeidoelstellingen.”

Voor dit project zal Happy Horizon gebruikmaken van Magento 2 (open source) en de in-house ontwikkelde Horizon Storefront. Het project omvat het redesign en de doorontwikkeling van de bestaande website en webshop, die uiteindelijk wordt omgezet naar een headless en composable commerce setup. Britt Verboeket, Teammanager bij Holbox Shop Direct, verklaart: “We hebben voor Happy Horizon gekozen, omdat we een bureau zochten dat met ons en onze klant meedenkt en een hoge mate van professionaliteit biedt. Als partner delen zij onze passie voor creativiteit en innovatie en lopen zij écht voorop in hun vakgebied. Met hun vernieuwende ideeën en strategieën creëren zij een volledig nieuw online landschap waarmee we een toekomst van groei en succes tegemoet kunnen gaan!”

De samenwerking tussen Holbox en Happy Horizon is reeds gestart.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0