Campagne

HP herontdekt toeristische trekpleisters met ‘Reinvent Holland’ campagne

HP

HP lanceert vandaag de ‘Reinvent Holland’ campagne, ontworpen om Nederlandse toeristische trekpleisters te herontdekken. De campagne haakt in op het groeiend aantal vakanties en uitjes in Nederland: zo spendeert dit jaar maar liefst 44 procent van de Nederlanders hun vakantie in eigen land*. HP zag dit als een kans om toeristische plekken, zoals de Hoge Veluwe en de Dam, opnieuw uit te vinden met behulp van de HP ENVY laptop.

Twee buitenlandse kunstenaars, woonachtig in Nederland, ontwierpen een kunstwerk van zo’n toeristische plek op de HP ENVY laptop. Het apparaat, dat dankzij zijn veelzijdige functies digitale creaties naar een hoger niveau tilt, bood de kunstenaars de eerste stap tot de ontwikkeling van hun kunstwerken.

Ekaterina Tikhova, een illustrator uit Rusland, woonachtig in Amsterdam: “Ik heb ervoor gekozen om de Dam in Amsterdam te illustreren. Naar mijn idee zien veel mensen de schoonheid van de plek niet meer omdat ze eraan gewend zijn. Amsterdam voelt voor mij als een plek vol historie, met als hart de Dam. De hoge kwaliteit van kleurweergave en de kracht van de laptop waren precies wat ik nodig had om tot dit eindproduct te komen.”

HP wil met de kunstwerken laten zien hoe er met een andere culturele achtergrond naar toeristische Nederlandse plekken gekeken wordt. HP gelooft dat iedereen kan creëren. Zo geeft HP ENVY iedereen de handvatten om zich te ontwikkelen in de creatieve industrie en ideeën op nieuwe manieren vast te leggen, te creëren en te ervaren.

HP ENVY
De HP ENVY laptop is gemaakt voor ontwerpers die op zoek zijn naar veelzijdigheid en mobiliteit. De laptop is beschikbaar in 13, 15 en 17 inch. De 13 en 15 inch ENVY’s zijn ook beschikbaar in x360-versie. De apparaten hebben een 10e generatie Intel® Core™ processor en hebben een vanaf-prijs van €899.

De Dam, door Ekaterina Tikhova uit Rusland

Veluwe, door Marta Veludo uit Portugal

Bekijk hoe de kunstenaars te werk gingen op de HP ENVY laptop – link naar video: https://vimeo.com/444839456

OVER HP NEDERLAND

HP Inc. creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons portfolio van printers, pc’s, mobiele apparaten, oplossingen en diensten, creëren wij belevingen die indruk maken. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op www.hp.nl.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Campagnes.

0
0
0
0