Bedrijven & Organisaties

Influencer Marketing Agency Social Friendz lanceert nieuw influencer platform voor creators en bedrijven

Social Friendz

Social Friendz, opgericht in 2018 als marketingbureau, breidt haar invloed uit met de lancering van een revolutionair influencer platform. Dit platform biedt een scala aan mogelijkheden, waaronder het zoeken, filteren en selecteren van influencers, met een uitgebreid netwerk van niche-influencers uit Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Creëer naadloos verbindingen en ontvang voorstellen, beoordeel pitches op basis van mediakits en tarieven, en communiceer moeiteloos met een onbeperkt aantal influencers – dit alles binnen één overzichtelijk account. Het platform biedt flexibele samenwerkingsmodellen, waaronder vaste kosten, affiliate-programma’s, ruilovereenkomsten en gifting.

Bovendien garandeert Social Friendz 24/7 ondersteuning en een transparante structuur met 15% commissie per samenwerking naast de gebruikelijke abonnementskosten. Met de mogelijkheid voor onbeperkt aantal accounts voor collega’s, maakt Social Friendz het voor merken en creators eenvoudiger dan ooit om hun visie te realiseren in de dynamische wereld van influencer marketing.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0