Campagnes & Cases

itsu lanceert chicken teriyaki bao’buns op Nederland markt

itsu & Crocodile Agency

Na het eerdere succes van de lancering van itsu Gyoza in de Nederlandse supermarkten, kondigt het geliefde Aziatisch-geïnspireerde voedselmerk nu ook de introductie aan van hun nieuwste culinaire sensatie: itsu chicken teriyaki bao’buns. Voor deze lancering heeft itsu een opvallende in-store marketingcampagne gerealiseerd, in onder andere Albert Hein en Jumbo, en heeft daarnaast Crocodile Agency gevraagd voor de online-campagne. In laatstgenoemde zijn influencers, zoals Pien laat haar Eten zien en Amije Roos te zien hoe zij de bao’buns als snelle snack of als onderdeel van een hoofdmaaltijd gemakkelijk op tafel zetten.

Geïnspireerd door de schoonheid van de Japanse keuken en de wens om een nieuw soort gezondere eetervaring te creëren, opende itsu in 1997 het eerste restaurant in Chelsea. Inmiddels 27 jaar en meer dan 85 restaurants later, zijn de smaakvolle producten van itsu ook verkrijgbaar in de supermarkten in Europa en het Verenigd Koninkrijk, waaronder Ierland, Spanje, Duitsland, België en Nederland.

Bryony Roberts, Senior European Business Manager itsu: “itsu heeft als doel zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze heerlijke Aziatisch geïnspireerde gerechten. Sinds we een aantal jaar geleden de Nederlandse markt betraden, is itsu alleen maar gegroeid. Het begon allemaal met onze glutenvrije rice’noodles, inmiddels liggen we met meerdere producten in de grootste supermarkten. En we zijn nog maar net begonnen! Met deze nieuwe campagne blijven we ons richten op drukke, gezondheidsbewuste Nederlandse consumenten die niet alleen aandacht besteden aan wat ze eten, maar ook hoe het wordt bereid en gepresenteerd.”

Tamara Couperus, founder Crocodile Agency: “itsu is een innovatief merk, dat het graag anders en beter wil doen. De nieuwe online-campagne die Crocodile Agency heeft ontwikkeld is gericht op millennials en is een vervolg op het succes van de eerdere lancering van de gyoza’s, waarbij de branded video van Pienlaathaaretenzien viraal ging met maar liefst 875.000 views. De campagne laat hiermee zien dat co-creatie en organische content de sleutel zijn tot het genereren van groot bereik in het tijdperk van branded creator content.”

De bao’buns van itsu liggen vanaf nu in de diepvriesvakken van Albert Hein en Jumbo.
Video: https://www.instagram.com/reel/C1rZ322IOPn/

Credits
Klant: itsu
Verantwoordelijk bij klant: Bryony Roberts
Bureau(s): Crocodile Agency
Business Owner(s): Lonneke de Boer
Creative Owner(s): Sterre Kunzler
Project Management: Kim de Blaauw

Meer informatie: www.crocodile.global | www.itsu.com

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0