Bedrijven & Organisaties

Jellyfish promoveert Natasha Wallace tot Managing Director voor Nederland

Jellyfish

Jellyfish, het geïntegreerde wereldwijde digitale marketing bedrijf, kondigt de promotie aan van Natasha Wallace naar de positie van Managing Director voor Nederland, van VP Strategy, dit met het oog op verdere groei in de markt. Natasha kwam in 2023 bij Jellyfish na de overname van The Brandtech Group, waar ze EMEA Strategy Lead voor Brandtech Media was.

Natasha’s carrière omvat invloedrijke functies bij Publicis, Mindshare en Reprise Media, waar ze een schat aan ervaring en expertise heeft opgebouwd in digital-first marketingstrategieën. Haar werk met industriële giganten als Google en Heineken heeft haar status als betrouwbare adviseur verstevigd en ze staat bekend om haar thought leadership in de branche, waarbij ze regelmatig inzichten deelt over AI, technologie, culturele trends en geavanceerde marketingstrategieën.

Natasha’s benoeming als Managing Director onderstreept Jellyfish’s toewijding aan het leveren van uitzonderlijke resultaten voor haar klanten in Nederland, zoals Oatly, Booking.com en Bissell, waarvan velen het land gebruiken als regionale hub in EMEA.

Over haar nieuwe rol zegt Natasha: “Ik vind het geweldig om de inspanningen van Jellyfish in Nederland te leiden. Het is een markt die ik goed ken omdat ik er eerder een paar jaar heb gewerkt, dus ik weet dat het een levendige markt vol potentieel is. Ik vind het fantastisch om te blijven samenwerken met onze klanten in de regio en innovatie en digitale marketing naar een ongeëvenaard niveau te tillen. Maar niet zonder ons getalenteerde team van Jellies ter plaatse.

Nick Emery, CEO: ” Nathash is briljant. Haar gedreveheid, teamwork en constante ontevredenheid met tradities is waarom wij en onze klanten zo blij zijn dat zij Nederland leidt; nieuwe dingen creëert en daar plezier in heeft.”

Over Jellyfish
Jellyfish is een wereldwijd digitaal marketingbedrijf, met klanten als Google, Netflix en Amazon. Met bijna 2.000 medewerkers in 38 kantoren over de hele wereld, zijn we een onconventionele wereldwijde partner. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we ongeëvenaarde expertise en certificeringen opgebouwd in Google Marketing Platforms, Google Cloud, Salesforce, Amazon en Meta. Onze passie voor digitale innovatie heeft ons tot marktleider gemaakt.

Als onderdeel van The Brandtech Group streven we naar het herdefiniëren van digitale transformatie door naadloze integratie van content, data en media met behulp van geavanceerde technologie en generative AI.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0