Campagnes & Cases

Jongeren gooien style guidelines uit het raam in TikTok-campagne van Timing Uitzendbureau

Timing Uitzendbureau

Timing Uitzendbureau lanceert vandaag een nieuwe jongerencampagne op TikTok die is geproduceerd door jongeren zelf. De campagne gebruikt smartphone-video’s die zijn ingestuurd door de Gen Z-generatie en laat zien waarom een zomerbaan loont.

Timing Uitzendbureau zet voor haar jongerencampagne vol in op social media met korte video’s die inspireren om deze zomer bij te verdienen. Bijvoorbeeld om een verre reis maken, los te gaan op een festival of om nieuwe sneakers uit te pakken. Er is geen gebruik gemaakt van dure camera’s of style guidelines om de video’s een authentiek en spontaan karakter te geven. Hiermee speelt Timing Uitzendbureau in op de behoeften van de Gen Z-generatie, die vragen om echte en herkenbare content.

Judith Bannink (21) is contentmaker bij TikTok-label Vortex Agency en heeft het concept bedacht: “Wij noemen dit “bestie-video’s”. Video’s die zo zijn gemaakt alsof je meekijkt op het privé-verhaal van je beste vriend. Hiervoor moet het leuk en echt zijn. Deze video’s worden online veel beter bekeken dan typische reclames. Ik vind het echt gaaf dat Timing dit aandurft.”

Paul Haarhuis, CCO bij Timing Uitzendbureau, is enthousiast over de campagne: “De jongeren hebben zulke goede ideeën en hun no-nonsense aanpak past perfect bij Timing Uitzendbureau. Ze hebben alle style guidelines uit het raam gegooid en dat is prima. Voor Gen Z moet de content gewoon goed zijn zonder opsmuk.”

Timing Uitzendbureau is een van de grootste uitzendbureaus in Nederland en is gespecialiseerd in uitvoerend werk. Met meer dan 25.000 flexkrachten heeft Timing een belangrijke positie op de arbeidsmarkt. Ze werken samen met diverse bedrijven in verschillende sectoren en bieden zo flexibele oplossingen voor uiteenlopende personeelsbehoeften.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0