Startupnieuws

Leto, je eigen AI chatbot in een handomdraai

Leto chat

Een AI chatbot gebaseerd op jouw kennis of informatie, beschikbaar voor iedereen met wie jij de informatie wil delen.

Vanaf vandaag zet je eenvoudig je eigen chatbot op, die aangedreven wordt door een met ChatGPT vergelijkbare AI technologie. Een game changer voor bedrijven en iedereen die zelf aan de slag wil met een eigen chatbot. De Nederlandse AI-startup Leto zag een gat in de markt en ontwikkelde de technologie om een bot te creëren die alleen datgene communiceert wat de eigenaar wil.

“In de toekomst hoef je niet meer te zoeken in handleidingen, procedures of een dik boek naar dat ene brokje informatie. Nooit meer in de wacht te staan bij een helpdesk. Het wordt allemaal mogelijk met Leto en zal zowel bedrijfsmatig als privé de normaalste zaak van de wereld worden”, zegt Sjoerd van Tilburg, één van de oprichters van Leto. Na 5 maanden onderzoek, ontwikkeling en testen, is het nu de tijd om de chatbot te lanceren.

Wat is Leto?
Waar ChatGPT en Bard je helpen om antwoorden te vinden op vrijwel iedere vraag die je maar kunt bedenken, draait Leto het om. Bij Leto staat jouw bron centraal. Hoe het werkt? Eigenlijk heel simpel. Je voert je brondocument in (elke vorm van tekst) en de antwoorden die volgen op gestelde vragen worden, verifieerbaar, volledig gebaseerd op de brondocumenten. Indien een antwoord niet te geven is op basis van het brondocument zal de chatbot dit ook aangeven en dus niets uit een externe bron teruggeven (tenzij je expliciet aangeeft dat je dit wilt).

Toepassingen
Leto is als online chatbot beschikbaar op de website van Leto zelf en als integratie op je eigen website, intranet of applicatie. De chatbot spreekt 30 talen en kan gevoed worden met documenten van een nagenoeg ongelimiteerde omvang. Daardoor biedt deze toepassing van AI technologie door Leto heel veel mogelijkheden. Een greep hieruit:
– een krachtige bedrijfs helpdesk-chatbot die in je eigen tone-of-voice pasklare antwoorden geeft, gebaseerd op de procedures en het karakter van het betreffende bedrijf.
– Nooit meer een handleiding doorspitten maar interactief antwoord krijgen op al je vragen, nu al toepasbaar voor elke bestaande tekstuele handleiding, maar in de toekomst zal het de “standaard” zijn die aangeboden wordt door de fabrikant.
– Personeelszaken chatbot met antwoorden op vragen over procedures zoals “hoe lever ik mijn overuren in” en “hoe vraag ik een vrije dag aan”, uiteraard alleen beschikbaar op het bedrijfsnetwerk.

Wat maakt Leto bijzonder?
Veel chatbots die gebruikt worden op bedrijfswebsites ter vervanging van de helpdesk, hebben niet voor niets vaak een beroerd imago. Dit komt doordat de antwoorden meestal niet natuurlijk overkomen en de combinatie van vraag en antwoord vooraf strikt geformuleerd moet worden door de beheerder. Staat de vraag die je hebt er niet vrijwel exact tussen, dan wordt het al snel lastig.

Leto werkt fundamenteel anders. Een slimme chatbot die zelf, met gebruik van het tekstbegrip van de beste AI systemen die op dit moment beschikbaar zijn, het antwoord zoekt in het brondocument en heldere antwoorden geeft.
Leto is daarnaast veel breder in te zetten dan standaard AI-chatbots die bedrijven gebruiken. Leto is namelijk voor iedereen beschikbaar!

Makkelijk gratis gebruiken
In slechts vier eenvoudige stappen, transformeert Leto binnen twee minuten bestaande documenten zoals artikelen, boeken, handleidingen, procedures en werkdocumenten tot een intelligente, meertalige chatbot.

Iedereen kan nu een account aanmaken op https://leto.chat en direct gratis gebruik maken van de innovatieve AI-chatbot. Een gratis abonnement bevat al heel veel functionaliteiten en de verschillende betaalde bedrijfsabonnementen bieden de mogelijkheid voor extra features en oneindig grote bronbestanden.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen, Customer experience of Design.

0
0
0
0