Bedrijven & Organisaties

LifeHunters groeit door met 2 nieuwe collega’s!

LifeHunters

• LifeHunters voegt 2 nieuwe collega’s toe: Yara Vaartjes & Laura Brown.
• Het vaste team maakt hiermee een grote sprong naar 6 collega’s.
• Propositie Helpful Brandstories wordt gewaardeerd door opdrachtgevers.
• Met meerdere nominaties voor ABN AMRO, Uitgeverij Zwijsen en CoolBest een geweldig voorjaar.

Bureau LifeHunters voegt 2 nieuwe collega’s toe aan het team. Laura Brown (32) start als Senior Creative, Yara Vaartjes (26) als Projectmanager.

Laura werkte de afgelopen jaren als freelance social media specialist- & creative aan zowel klant- als bureauzijde (o.a. SOCIAL.INC, UWV). Hierbij was ze verantwoordelijk voor creatie, strategie en ontwikkeling.
Yara stapt in als Projectmanager bij LifeHunters. Hiervoor heeft ze gewerkt bij bekende bureaus als Springbok en Eigen Fabrikaat (nu DDB Retail).

AGENCY GOED OP WEG
“We zien dat er veel behoefte is aan een persoonlijk en betrokken bureau dat merken & consumenten écht helpt. Dat doen wij, met onze Helpful Brandstories. Dat we nu uitbreiden voelt als een bevestiging dat we heel goed werk leveren.”, aldus Creative Director Mark van der Werff. “Ons klantportfolio is het afgelopen jaar flink gegroeid. Met prachtige merken en vooral hele leuke klanten. Laura en Yara zijn twee betrokken karakters met veel ervaring. Zo kunnen we onze klanten nóg beter helpen met goed scorende en opvallende campagnes!”

GROTE BEKENDE MERKEN
“LifeHunters is een jong bureau waar we écht wat kunnen bijdragen. Er gebeurt veel en de lijntjes met klanten zijn heel kort. Dat is erg leuk om te ervaren! De eerste weken voelen goed. We hebben heel veel zin om met LifeHunters door te groeien!”, aldus Laura & Yara.

De twee collega’s gaan zich bij LifeHunters bezighouden met een breed scala aan klanten. Zo werkt het bureau o.a. voor Calvé, NS, Kruidvat, KWF, Stichting Hartekind en Uitgeverij Zwijsen. Ook ontwikkelt LifeHunters campagnes voor grotere organisaties als Riedel (Appelsientje, CoolBest, Taksi, Van de Boom, Maaza) en Westland (Old Amsterdam, Maaslander).

NOMINATIES VOOR SAN ACCENT & SPONSORRING
Daarnaast dingt LifeHunters mee naar een SAN-Accent met hun werk voor CoolBest en Veilig Leren Lezen van Uitgeverij Zwijsen. Hierin werd een basisschooldocent verrast door een zaal vol oud-leerlingen. Voor ABN AMRO is het bureau genomineerd voor een Sponsorring met een campagne op het thema gelijke kansen bij STRAAT Museum. Het bureau hing voor de start van het partnership gigantische lege doeken op in de museumcollectie, gereserveerd voor vrouwelijke artists.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0