Producten & Diensten

Lucid Software introduceert whiteboard-integraties met Google Meet touchscreen-apparatuur

Lucid Software

Lucid Software, leverancier van software voor visuele samenwerking, heeft nieuwe whiteboard-integraties met Google Meet touchscreen-apparatuur aangekondigd. Deze maken het mogelijk om Lucidspark direct te openen vanaf een Google Meet Series One Board 65 of Desk 27 van Avocor. Dit draagt bij aan optimale hybride samenwerking tussen teamleden in alle delen van de wereld. Gebruikers kunnen vanaf een Board 65 of Desk 27 een Google Meet-gesprek starten of daaraan deelnemen, of buiten Meet-gesprekken om een standalone whiteboard-sessie beginnen.

Lucidspark en de Board 65 brengen de voordelen van visueel samenwerken naar fysieke vergaderruimtes. Dankzij de integratie van Lucidspark met Google Meet-hardware kunnen teams fysiek samenwerken op een oneindig canvas, terwijl teamleden op externe locaties eveneens via een Google Meet-gesprek kunnen deelnemen. Via de Board 65-integratie kunnen gebruikers met één klik een nieuw Lucidspark-board aanmaken of een bestaand board delen door een Join ID-code te genereren. Zowel hybride als volledig op kantoor werkende teams kunnen profiteren van in real time samenwerken op een canvas dat deelnemers stimuleert om ideeën en meningen te delen. Hierdoor kunnen ze makkelijker brainstormen, discussiëren en sneller overeenstemming bereiken. Na afloop van de sessie vinden zij alle ideeën, informatie en vervolgstappen terug in een centrale locatie: een ‘single source of truth’.

Lucid heeft met het oog op gebruiksgemak speciaal voor Board 65-gebruikers een aantal functies aangepast. Deze op maat gemaakte functionaliteit omvat o.a. een verzameling tools om met de Board 65-pen sticky notes te genereren en sorteren, afbeeldingen en vormen toe te voegen, te taggen en Lucid kaarten te genereren.

Met de nieuwe integraties met Google Meet-hardware breidt Lucid zijn bestaande relatie met Google Workspace verder uit. Workspace-gebruikers die op zoek zijn naar een alternatief voor Jamboard kunnen Jamboard-bestanden in een handomdraai importeren en omzetten in volledig bewerkbare Lucidspark-boards. Zo kunnen teamleden verdergaan waar zij waren gebleven. Dankzij diverse Workspace-integraties kunnen gebruikers ook Lucid-documenten toevoegen en bewerken in Google Docs, Google Sheets en Google Slides. Ze kunnen Workspace-bestanden ook inbedden in Lucid-documenten, zodat iedereen over de meest actuele informatie beschikt. Ook kunnen gebruikers Lucid-documenten invoegen in Google Calendar, Google Drive en Gmail voor eenvoudige toegang tot visuele content. De integratie van Lucid met Google Workspace maakt samenwerken eenvoudiger, ook omdat het binnen bestaande workflows opgenomen kan worden. Dit zorgt voor maximale efficiëntie en meer innovatie binnen teams.

“Wij streven ernaar om wereldwijde teams te helpen om succesvolle resultaten te boeken door ideeën sneller te verzamelen, bespreken en realiseren, of zij zich nu op kantoor bevinden of op een externe locatie. Onze nieuwe integraties met Google Meet touchscreen-apparatuur geven hier blijk van,” zegt Dan Lawyer, chief product officer bij Lucid Software. “Steeds meer hybride teams hebben behoefte aan een integrale oplossing die de samenwerking een boost geeft en hun workflows stroomlijnt. Lucid biedt een omgeving die aanzet tot creativiteit en teamleden op één lijn brengt binnen virtuele vergaderruimtes zoals Google Meet. Dit doet Lucid vanuit het meest uitgebreide platform voor visuele samenwerking dat op de markt verkrijgbaar is.”

Ga voor meer informatie over de integratie van Lucid Software met de Google Meet Series One Board 65, de Desk 27 van Avocor en andere hardware naar de integrations marketplace.

Over Lucid Software

Lucid Software Inc. biedt een pakket van oplossingen voor visuele samenwerking waarmee teams de toekomst kunnen visualiseren en ideeën in werkelijkheid kunnen omzetten. Met de producten – Lucidchart, Lucidspark en Lucidscale – kunnen teams intern afstemmen vanuit een gedeelde visie, complexiteit verduidelijken en visueel samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden. De oplossingen van Lucid Software worden ingezet door topbedrijven in alle delen van de wereld, waaronder Google, GE en NBC Universal en 99% van de Fortune 500. Marktleiders zoals Google, Atlassian en Microsoft zijn partners van Lucid. Sinds de oprichting heeft Lucid talloze onderscheidingen ontvangen voor producten, bedrijfsvoering en bedrijfscultuur. Ga voor meer informatie naar lucid.co/nl.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0