Bedrijven & Organisaties

Lucid Software stijgt in Okta ranking als een van de meest gebruikte bedrijfsapplicaties

Lucid Software

Met de publicatie van het 2024 Businesses at Work Report bevestigt Okta opnieuw dat Lucid Software een van de meest gebruikte bedrijfsapplicaties is op basis van het aantal klanten. Lucidchart is gestegen naar de 12de plek in de ranglijst. Lucid werd voor het eerst opgenomen in het Okta-rapport in 2015 en maakt sinds 2020 jaarlijks deel uit van de lijst met de populairste applicaties.

“In de afgelopen tien jaar hebben we meer dan 70 miljoen gebruikers voorzien van de meest innovatieve toepassingen voor visuele samenwerking, die helpen bij het behalen van succesvolle bedrijfsresultaten. De jaarlijkse progressie van Lucid in het Okta Businesses at Work Report is een duidelijke indicator van het vertrouwen en de waarde die bedrijven hechten aan ons aanbod,” zegt Dave Grow, CEO bij Lucid Software. “We zitten middenin een cruciale generatiewisseling. Organisaties geven steeds meer prioriteit aan digital-first samenwerkingsstrategieën, gedreven door de noodzaak om wereldwijde teams en diverse werkstijlen te accommoderen. Dit bevestigt dat de Lucid Suite voorop loopt in deze verschuiving. Het helpt teams wereldwijd om met elkaar in contact te komen, samen te werken en hun doelen succesvol uit te voeren met het meest intelligente en uitgebreide platform voor visuele samenwerking dat er is.”

De opname in Okta’s 2024 Businesses at Work Report markeert opnieuw een prestatie in een reeks van onderscheidingen voor de producten van Lucid, waaronder G2’s Best Software Awards en TrustRadius’s Most Loved Award. Geworteld in feedback van klanten, onderstrepen deze onderscheidingen Lucid’s toewijding aan het leveren van een visuele samenwerkingservaring die de verwachtingen van onze gebruikers overtreft

Ga voor meer informatie over het ondersteunen van teams met visuele samenwerking naar lucid.co/nl

Over Lucid Software
Lucid Software Inc. biedt een pakket van oplossingen voor visuele samenwerking waarmee teams de toekomst kunnen visualiseren en ideeën in werkelijkheid kunnen omzetten. Met de producten – Lucidchart, Lucidspark en Lucidscale – kunnen teams intern afstemmen vanuit een gedeelde visie, complexiteit verduidelijken en visueel samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden. De oplossingen van Lucid Software worden ingezet door topbedrijven in alle delen van de wereld, waaronder Google, GE en NBC Universal en 99% van de Fortune 500. Marktleiders zoals Google, Atlassian en Microsoft zijn partners van Lucid. Sinds de oprichting heeft Lucid talloze onderscheidingen ontvangen voor producten, bedrijfsvoering en bedrijfscultuur. Ga voor meer informatie naar lucid.co/nl.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0