Bedrijven & Organisaties

One World eCom lanceert nieuwe Merchant of Record (MoR) Service voor Nederlandse webshops

One World eCom

One World eCom, een leverancier van wereldwijde e-commerceoplossingen, introduceert met trots zijn nieuwe Merchant of Record (MoR) Service voor Nederlandse webshops. Deze dienst is ontworpen om e-commercebedrijven in Nederland te ondersteunen bij hun wereldwijde expansie, waardoor ze kunnen profiteren van geoptimaliseerde belastingen, naleving en logistiek.

De Merchant of Record-service van One World eCom biedt een scala aan voordelen voor Nederlandse webshops die hun internationale activiteiten willen uitbreiden:

Merchant of Record-service: neemt fiscale verantwoordelijkheden op zich, waardoor Nederlandse entiteiten als een buitenlandse entiteit kunnen functioneren zonder zelf de vereiste buitenlandse registraties te moeten doorlopen. Dit omvat het beheer van omzetbelasting, douane en andere belastingverplichtingen.

Landed Cost-oplossing voor een transparante grensoverschrijdende winkelervaring. Belastingen en douane gerelateerde kosten worden berekend tijdens het afrekenen, waardoor klanten deze vooraf kunnen betalen om onverwachte kosten bij levering te voorkomen.

Met deze service biedt One World eCom een probleemloze manier voor Nederlandse webshops om internationaal uit te breiden zonder de zorgen over complexe fiscale kwesties en logistieke uitdagingen.

Voor meer informatie over de Merchant of Record-service van One World eCom, bezoek www.oneworldecom.com.

Over One World eCom: One World eCom is een leverancier van wereldwijde e-commerceoplossingen. Het bedrijf biedt uitgebreide diensten om bedrijven te ondersteunen bij hun internationale groei en succes.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Marketing technology.

0
0
0
0