Bedrijven & Organisaties

OnePlus opnieuw een van de snelst groeiende merken in Benelux

OnePlus

Wereldwijd technologiemerk OnePlus heeft vandaag met trots bekendgemaakt opnieuw een van de snelst groeiende merken in Benelux te zijn. Dit heeft de fabrikant grotendeels te danken aan de indrukwekkende verkoopcijfers van de Nord-serie, die in België steeg met maar liefst 71% jaar-op-jaar. Dit is inclusief een groeipercentage van 30% door de nieuwste smartphones in de OnePlus Nord-serie, waaronder de OnePlus Nord 3 en OnePlus Nord CE 3 Lite. Ook het onlangs gelanceerde vlaggenschipmodel, de OnePlus 11, heeft substantieel bijgedragen aan dit succes. Zo werd de smartphone door meerdere outlets neergezet als een van de beste vlaggenschip-smartphones op de markt.

“Onze naamsbekendheid trekt aan. Iedereen die het merk of onze producten kent, heeft goede ervaringen – dus ze blijven lang bij het merk. Onze missie is om ons te concentreren op de producten en de beste ervaring voor klanten te maken,” zegt Alexander Vanderhaeghe, Benelux Country Manager bij OnePlus. “We richten ons ook op een ander publiek: we verspreiden onze naamsbekendheid onder meer gebruikers. Het zal enige tijd duren omdat het veel (geld en moeite) kost. We werken ook samen met onze retailpartners om onze producten uit te breiden naar een groter publiek.”

Communityleden van OnePlus spelen een belangrijke rol
Het succes van het merk is niet alleen op productniveau voelbaar, maar ook in de community waar het om bekendstaat. De Benelux-community van OnePlus staat dit jaar in de top 3 van Europa, met bijna 75.000 leden. Dit is een stijging van 14% in vergelijking met vorig jaar. De OnePlus-community speelt een belangrijke rol, want OnePlus investeert in het begrijpen van hun waardevolle feedback en het doorvoeren van veranderingen op basis van hun behoeften.

Artino, een lid van het OnePlus-forum, zegt: “Ik ben overgestapt op OnePlus vanwege de 16 GB RAM. Nu kan ik 44 apps tegelijk gebruiken.” Ook forumlid Denis deelt zijn ervaringen: “Als je een op maat gemaakte en soepele gebruikerservaring wilt, is de OnePlus Nord 3 perfect!” Beide quotes waren te zien in een OOH-campagne van OnePlus.

OnePlus 11 verkrijgbaar bij KPN
Om de OnePlus-ervaring beschikbaar te maken voor nog meer gebruikers, is de OnePlus 11 sinds kort ook verkrijgbaar bij KPN tegen een adviesprijs van € 840 of in combinatie met een abonnement.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen.

0
0
0
0