Campagnes & Cases

P3 Group ontwikkelt game-experience campagne voor Goliath Games

P3 Group

Het is weer Spelletjestijd! Goliath Games lanceert daarom de najaarscampagne van de vier Goliath-spellen voor de nieuwe generatie jongeren: ‘I want to talk to the manager’, ‘Let’s taco bout It’, ‘Shit Happens’ en ‘Name5’. De verschillende game-experience campagnes zijn gericht op meer zichtbaarheid en engagement in verschillende Europese landen, en zijn ontwikkeld door P3 Group; Pünktlich is hierin verantwoordelijk voor de creatie en Pink Marketing voor de media.

Goliath brengt komende tijd vier humoristische games onder de aandacht, die momenteel een hot topic zijn onder millennials en Gen Z: “I want to talk to the manager”, is een kaartspel dat ontdekt wie the biggest Karen or Ken in the room is. “Let’s Taco about it” is een kaartspel dat spelers dichter bij elkaar brengt, waarin zij een taco naar elkaar gooien om antwoorden openbaar te maken. “Shit Happens” is een levensecht partyspel, waarbij de spelers allerlei ongewenste situaties moeten rangschikken op de ‘lane of pain’. Wat is erger? Je vader in z’n nakie zien of elke nacht in bed plassen? “Name5” is een bordspel waarbij de spelers vijf antwoorden binnen afzienbare tijd moeten benoemen.

Ilona van Veen, Marketing Manager Goliath Games: “In deze tijd van het jaar worden spelletjes weer vaker gespeeld, dus tijd voor wat nieuws! We willen als Goliath ook meegaan met de huidige tijdgeest en hebben daarom gekozen om deze vier humoristische spellen voor jong volwassenen van 18 tot 35 jaar extra onder de aandacht te brengen. Om ook de najaarscampagnes hier goed op aan te laten sluiten, zijn we een samenwerking aangegaan met P3 Group. We hebben gekozen voor custom made game-experiences, waarin de spellen goed zichtbaar worden en we gebruikmaken van de humor van deze games. We zijn inmiddels gestart met een videocampagne op YouTube en alle social mediakanalen.”

Brego Keller, CEO P3 Group: “Goliath lanceert vier nieuwe spellen voor Millennials en GenZ, een doelgroep waarvan we er veel van in ons bureau hebben. Dus hoe leuk om samen met ons team hier toffe campagnes voor te mogen bedenken en vervolgens je eigen doelgroep proactief mee te benaderen. We hebben voor elk spel een game-experience animatie gemaakt, waarmee we de doelgroep direct de game willen laten ervaren. De combinatie van creativiteit, media en data is hierbij ingezet. Ons team heeft vooral veel lol gehad met de spellen real time te testen en elkaar hierin uit te dagen. Een mooie opdracht, die onze mensen volledig in hun kracht zet!”

Campagne
De online-campagne bestaat uit online video’s op YouTube, en verschillende social media posts op Meta en TikTok. Daarnaast zijn er Display-advertenties ingezet op relevante websites in verschillende landen.

Klant: Goliath Games
Bureau(s): Pünktlich en Pink Marketing (P3 group)
Copy: Goliath Games

Meer informatie: www.goliathgames.nl | www.pinkmarketing.nl | www.punktlich.nl

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Online advertising.

0
0
0
0