Bedrijven & Organisaties

Sanex, Colgate, Sissy-Boy en Biodermal kiezen voor MOOI the agency

MOOI the agency

MOOI the agency trapt het eerste kwartaal van 2023 flitsend af en voegt een aantal mooie nieuwe merken toe aan het portfolio. Niet alleen Sanex, Colgate, Sissy Boy en Biodermal stellen MOOI aan als vaste PR partner, ook Ipanema, Cruijff en OFF THE PITCH gaan een partnerschap aan met het Amsterdamse bureau. Waarbij Biodermal, Sissy- Boy, Ipanema, Cruijf en OFF THE PITCH de krachten van MOOI inzetten op het gebied van PR, kiezen Colgate en Sanex juist voor hun expertise op het gebied van social media en content creatie.

“De pitch voor Biodermal wonnen wij op basis van onze beauty expertise en de knowhow op het gebied van de jonge, digital first generatie die het merk graag wil aanspreken. Merken als Sanex en Colgate wisten we te overtuigen met creatieve influencer marketing en social campagnes. Met MOOI maakt Colgate-Palmolive gelijk een efficiencyslag, aangezien ze ook PR en consumenten activaties bij ons kunnen neerleggen.” Zegt co-founder Melissa Slotemaker.

Altijd in beweging
Het Amsterdamse bureau MOOI the agency excelleert al 16 jaar in PR, influencer marketing, social media campagnes en events voor nationale en internationale merken uit de fashion, beauty & lifestyle branche. Onder leiding van Melissa Slotemaker (co-founder), Sharon van Eeghen-Rosier (co-founder) en Youssra Benaya (Creative Director) is het bureau altijd in beweging en op de hoogte van relevante trends. MOOI the agency vervult de behoefte van klanten aan persoonlijke en interactieve content en ze zijn in staat een community van loyale fans te creëren. Het integreren van PR & influencer campagnes en krachtige content is volgens MOOI the agency niet meer dan een logische combinatie om merken top-of-mind te houden.

Hybride marketing
“Wij geloven in een hybride marketingvoering: traditionele media en PR zijn een aanvulling op onze influencer- en social media campagnes. Met ons team verspreiden wij relevante, always-on content, waarmee we het gesprek aan gaan met de consument. De boodschap moet naadloos aansluiten bij de belevingswereld van het gewenste publiek. Bovendien wordt de vorm van de boodschap aangepast aan elk kanaal maar de essentie moet wel overal dezelfde zijn. Hierin schuilt de uitdaging binnen hybride marketing: een consistente en passende boodschap binnen de verschillende kanalen. Wanneer dat klopt, kun je commerciële kansen creëren.” zegt Creative Director Youssra Benaya.

MOOI the agency MOOI the agency is een PR communication agency gespecialiseerd in data-driven content creatie. Het Amsterdamse bureau maakt inspirerende campagnes en content strategieën voor merken als Hunkemöller, Etos, Wella, Paco Rabanne, ELF Cosmetics Jean Paul Gaultier, KIKO Milano en Wella.

We elevate brands into media stories that connect, engage & influence.

mooitheagency.com

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0