Producten & Diensten

ShowHeroes lanceert Attention Index om meer transparantie aan te bieden.

ShowHeroes

De ShowHeroes Group kondigt vandaag aan als eerste in de media- en reclame-industrie, klanten direct toegang te geven tot alle bepalende factoren van hun attentiemodel. Met het vandaag gelanceerde Attention Index Model.

En door samenwerkingen aan te gaan met onafhankelijke onderzoekbureaus Adelaide en Lumen krijgen de klanten van ShowHeroes direct toegang tot data zoals kijktijd, betrokkenheid, interactie, advertentiepositie en meer. Door deze data inzichtelijk te maken, wil de marktleider op het gebied van digitale videocontent, technologie en advertentieoplossingen transparantie bieden.

Het belang van attentiewaarde 
Het Attention Index Model biedt ShowHeroes de mogelijkheid om de prestaties van online campagnes op verantwoorde en duurzame wijze te analyseren en verbeteren. Door daarnaast ook samenwerkingen aan te gaan met de onafhankelijke onderzoekbureaus Adelaide en Lumen wil ShowHeroes haar klanten zoveel mogelijk transparantie bieden, afhankelijk van hun individuele technologie- of targetingbehoeften.

Ilhan Zengin, CEO van de ShowHeroes Group: “Naast de standaard indicatoren zoals viewability, clicks en conversies, kijken deze tools ook naar de attentiewaarde van uitgeleverde impressies. Er wordt gekeken naar intensiteit en prominentie van de advertenties, die gekaderd worden onder zichtbaarheid. Er wordt ook gekeken naar user presence en ad interaction. Op deze manier beoordelen we de inzet niet enkel op klikken of conversie, maar kijken we vooral naar de kwaliteit van de impressies. Door deze inzichten te bieden, kunnen merken op de kwaliteit van aandacht optimaliseren in hun campagnes en het verspillen van impressies voorkomen.”

Better Media Framework 
De lancering van Attention Index en de bekendmaking van de samenwerking met Adelaide en Lumen komen nog geen half jaar na de introductie van het ‘Better Media Framework’ dat het bedrijf moest helpen zijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid, inclusie, diversiteit en privacy te structureren en toetsen. Data-ethiek en meer transparantie waren enkele van de pijlers die ook door klanten en partners nageleefd dienen te worden. Door de daad nu bij het woord te voegen, hoopt ShowHeroes opnieuw de media- en reclame-industrie te inspireren om hetzelfde te doen, zegt Erik Dubbeldeman, Country Manager Benelux.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0