Campagnes & Cases

Sportlife en Hero Cassis kiezen voor Somention

Somention

Social media bureau Somention mag twee nieuwe klanten aan haar portfolio toevoegen. Na de pitch trajecten kwam het social media bureau als beste uit de bus. Somention gaat aan de slag met de strategie, always on, community management en social producties voor beide merken.

Voor Sportlife gaat het bureau aan de slag om content te ontwikkelen die in lijn is met de “unexpected freshness” van het merk.
Veronique Visser, Sr. Brand Manager Refreshment: “Somention heeft laten zien dat ze het unexpected karakter van het merk Sportlife en onze uitdagingen begrijpt én in staat is dit door te vertalen naar content. Over de verschillende categorieën en pilaren heen heeft Somention een sterke creatieve paraplu neer weten te zetten. Ik kijk uit naar onze samenwerking en de verfrissende content die eruit gaat rollen!”

Voor Hero Cassis is de opdracht duidelijk: merkvoorkeur creëren bij de Gen Z doelgroep, waarbij de main focus komt te liggen op TikTok. Sander Nuhoff, Head of Marketing: “Hero Cassis staat voor authenticiteit en plezier. In het pitchtraject heeft Somention laten zien dit niet alleen te begrijpen, maar ook dat ze nét dat stapje verder durven gaan, waardoor we dit jaar het volste vertrouwen hebben in knallende content! Ook het strategisch kader van Somention was sterk, goed uitgedacht
en zorgde direct voor enthousiasme bij de betrokkenen uit ons team.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0