Bedrijfsnieuws

Spotler Nederland, Tripolis en Flowmailer gaan verder als Spotler

Spotler

Begin februari jl. hebben de drie afzonderlijke bedrijven binnen de Spotler Group besloten om de handen ineen te slaan en één nieuwe organisatie te vormen. Zij gaan gezamenlijk opereren onder de naam Spotler.

Drie bedrijven binnen de Spotler Group vormen één organisatie

De Spotler Group is een internationaal opererende specialist in data driven marketing technologie. De Spotler Group is aanwezig in Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en in Zweden. Drie Nederlandse bedrijven met de focus op e-mail automation software binnen deze internationale organisatie hebben besloten om de krachten de bundelen en onder de naam Spotler als 1 organisatie te opereren.

Als je klant of partner van Spotler Nederland, Flowmailer of Tripolis bent, dan is het goed om te weten dat de bedrijfsintegratie geen invloed heeft op de data, mailings en automations die je in de software van de bedrijven hebt ingericht. Daarin verandert niets. De verschillende BV’s blijven voorlopig ook gewoon nog bestaan.

Wat wel gaat veranderen is dat de organisaties zich gaan samenvoegen en als één nieuwe operationele organisatie onder één merknaam naar buiten gaat treden. Dat proces is sinds februari in volle gang en wordt zorgvuldig begeleid door het nieuwe management team van de nieuwe organisatie en zal de komende kwartalen worden afgerond. Klanten, partners en andere relaties zullen stapsgewijs op de hoogte worden gebracht van nieuwe veranderingen als gevolg van het samengaan van de organisaties.

Het management team van de nieuwe Spotler organisatie wordt gevormd door Mark van den Berg (Managing Director), Sean Barten (Customer Revenue & Retention Director), Richard van Looijen (R&D Director), Stefan Roelen (Sales Director) en Sven Pribnow (Client Services Director). Het team wordt vanuit de board van de Spotler Group bijgestaan door Paul Brentjens (CFO) en Ilona Salemink (HR Director).

Spotler zet in op Best of Breed aanpak

Spotler zet in op Best-of-Breed-oplossingen en is geen monolithisch of all-in one systeem. Spotler-klanten hebben altijd de keuze of ze één of meerdere producten willen inzetten. Hiermee kan Spotler altijd optimaal aansluiten op de wensen van zijn klanten.

Naast de doorontwikkeling, verkoop en levering van de eigen software, zal de nieuwe organisatie zich ook gaan toespitsen op de verkoop en levering van andere marketing technologie in de Group. Zo wordt inmiddels ook het Customer Data Platform (CDP) van Squeezely al geleverd aan klanten van de Spotler organisatie.

Managing Director, Mark van den Berg: “Door de integratie van Spotler Nederland, Tripolis en Flowmailer worden we het grootste e-mail automation bedrijf van Nederlandse komaf. Grotere afdelingen met meer specialisten die beter met elkaar samenwerken, zorgen voor een betere en snellere bediening van klanten. Én door onze focus op naadloze integraties tussen onze eigen producten en marketing technologie uit de Group, maken we het voor onze klanten mogelijk het maximale uit hun marketingcommunicatie te halen. Waar we nu nog heel sterk zijn in e-mail marketing en e-mail automation software zullen we de komende jaren groeien naar een toonaangevende speler op het gebied van het leveren van marketing technologie. Dat wordt een spannende en interessante reis voor onze medewerkers én onze klanten en partners.”

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Communicatiemanagement.

0
0
0
0