Bedrijven & Organisaties

Stay Future Proof verwelkomt Lisette Klein als strategy designer

Carolijn Coolen

Stay Future Proof, het Amsterdamse next-gen strategie- en innovatiebureau, kondigt met trots de komst van Lisette Klein aan als strategy designer. Met haar achtergrond in strategie en transformatie zal Klein een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling en implementatie van toekomstbestendige strategieën.

Lisette Klein heeft de afgelopen jaren als consultant bij Highberg gewerkt, een consultancy gespecialiseerd in organisatorische, digitale en duurzaamheidstransformaties. Bij Highberg heeft ze diverse grote transformaties geleid voor zowel nationale als internationale bedrijven, en heeft ze gewerkt met publieke en commerciële organisaties. Over haar nieuwe rol bij Stay Future Proof zegt Lisette: “Na het begeleiden van transformaties bij verschillende organisaties waarin de focus lag op interne processen, kijk ik ernaar uit om mijn ervaring te gebruiken om samen met de klant aan de tekentafel te zitten op het gebied van strategie en innovatie. Ook kan ik mij ontzettend vinden in de missie en visie van Stay Future Proof; ik kijk ernaar uit om hier met dit team verder aan te bouwen.”

Met de komst van Lisette Klein versterkt Stay Future Proof haar vermogen om strategieën effectief te implementeren. Eefje Jonker, CEO van Stay Future Proof, zegt: “We merken dat veel organisaties hulp kunnen gebruiken om strategische plannen en innovatieve of duurzame concepten van papier naar praktijk te brengen. Met Lisette’s ervaring en energie breiden we ons team uit om onze klanten nog beter te ondersteunen. Lisette brengt een nieuwe dynamiek en waardevolle expertise met zich mee, en we kijken er naar uit om haar in ons team te verwelkomen.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0