Bedrijven & Organisaties

Stories zet in op groei met benoeming van Wouter Koch als CCO

Stories

Stories, Nederlands eerste co-working platform voor therapeuten en coaches, kondigt vol trots de benoeming aan van Wouter Koch als CCO en late stage co-founder. Met een indrukwekkende carrière van 14 jaar in leidinggevende commerciële functies bij diverse (tech)bedrijven in binnen- en buitenland, staat Koch bekend als een gevestigde naam voor expansie en groei.

Internationale carrière
In zijn vorige rollen, waaronder die van VP Sales en Country Manager, leidde Koch het commerciële EMEA-team van Usabilla, dat later voor $80 miljoen werd verkocht aan SurveyMonkey. Onlangs heeft hij het Amerikaanse performance marketingbedrijf Wunder met groot succes geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

“Ik kan niet wachten om bij Stories aan de slag te gaan,” aldus Koch. “Het voelt als een perfecte match met inspirerende oprichters, een dienstverlenend product dat een hele mooie positieve impact maakt, en een duidelijke missie en visie.”

Verticale en horizontale groei.
In lijn met de groeiambities van Stories zal Koch zijn commerciële ervaring benutten om het expansie traject in goede banen te leiden en te versnellen. “We verbreden onze horizon met nieuwe co-working locaties in steden als Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven, en zijn daarnaast druk bezig om ons aanbod productassortiment te verrijken, allemaal met het doel om therapeuten en coaches optimaal te ondersteunen in hun belangrijke werk.”

Alexander Sporre, een van de oprichters van Stories, verwelkomt Koch met enthousiasme: “Wouter’s ervaring als CCO bij toonaangevende tech bedrijven geeft hem zowel commerciële diepgang als een breed netwerk, wat ons helpt bij het ontzorgen van zelfstandigen in de zorg. Zijn ondernemershart en brede ervaring stellen ons in staat de lat voor onze therapeuten – en hun cliënten – nog hoger te leggen en onze ambities waar te maken.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of E-commerce.

0
0
0
0