Bedrijven & Organisaties

Strategische uitbreiding voor Good News

Good News.

Digital agency Good News, onderdeel van Handpicked, krijgt per 1 mei creatieve versterking met de komst van Maarten Evers. Hiervoor was Maarten als Creative Director eindverantwoordelijk voor de creatieve concepten, campagnes en content van reclamebureau Fightclub.

Bij Good News treedt Maarten in de rol van Creatief Strateeg waar hij creatieve en effectieve digitale strategieën en concepten gaat ontwikkelen. Samen met Gijs Matthee, Digitaal Strateeg, is zo de basis gelegd van een senior strategisch team. Dit team zal een belangrijke rol spelen in het ontwikkelen van oplossingen om merken te helpen met effectieve en onderscheidende communicatie in de digitale wereld.

Chris van Persie, Managing Director bij Good News, zegt: “Met de komst van Maarten maken we een significante sprong vooruit in ons vermogen om vraagstukken vanuit creativiteit te benaderen. Zijn ervaring stelt ons in staat om ons serviceaanbod uit te breiden en te verdiepen. Dit markeert een belangrijk moment in onze transitie van een puur uitvoerende leverancier naar een strategische partner.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0