Bedrijven & Organisaties

Techonomy nieuwe digitale partner van Eindhoven Airport

Techonomy

Eindhoven Airport kiest voor Techonomy als nieuwe partner in digital advertising, data en performance.

Na een grondige aanbestedingsprocedure koos Eindhoven Airport onlangs Techonomy als haar digitale partner voor de komende jaren. Beide organisaties, gevestigd in Brainport regio Eindhoven, delen een sterke focus op vernieuwende technologieën en (online) innovatie. Techonomy gaat zich per direct inzetten om de online prestaties van Eindhoven Airport naar een nog hoger niveau te brengen.

De kern van de samenwerking ligt in het optimaliseren van de online ervaring voor reizigers die gebruikmaken van de parkeervoorzieningen van Eindhoven Airport. “We streven ernaar de reiziger beter te leren kennen, om zo een nog sterkere relatie met ze op te bouwen en ze door middel van de nieuwste online advertising technieken te binden en te converteren”, vult Jasper Snelders, Digital Marketing Manager bij Techonomy, aan. “We zijn verheugd om onze expertise in te zetten en samen met Eindhoven Airport de digitale ervaring van reizigers te verbeteren”.

Britt Scheepers – de Cock, Customer Experience & Marketing Consultant bij Eindhoven Airport: “Parkeren vormt een belangrijke inkomstenbron voor de luchthaven. Daarom is een doelgerichte inzet van digitale advertentiekanalen essentieel.” Gezamenlijk ontwikkelen Techonomy en Eindhoven Airport digitale strategieën om reizigers te bereiken, te binden en te converteren.

Over Techonomy
Met 70 digitale specialisten helpt Techonomy nationale en internationale klanten om de juiste keuzes te maken in de snel ontwikkelende digitale wereld. Techonomy integreert data-, platform- en contentkennis over de gehele digitale keten en wil daarin wereldwijd een opinieleider zijn. Onder de naam Techonomy Education wordt samengewerkt met onderwijsorganisaties. Naast het kantoor in Eindhoven werkt het team vanuit de kantoren in Gent (België) en Melbourne (Australië). www.techonomy.nl

Voor meer informatie:
Techonomy
Jasper Snelders
06 27 08 61 01
jaspersnelders@techonomy.nl

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0