Campagnes & Cases

Vertigo 6 gekozen als PR-bureau voor MY.GAMES in Europa en de VS

Vertigo 6

Vertigo 6 kondigt met trots aan dat het toonaangevende gamebedrijf MY.GAMES het PR-bureau gekozen heeft als nieuwe agency voor Europa, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor beide partijen en benadrukt de sterke positie van Vertigo 6 als marktleider in gamemarketing en PR in Europa.

MY.GAMES, een vooraanstaande Europese uitgever en ontwikkelaar met het hoofdkantoor in Amsterdam, heeft meer dan één miljard geregistreerde gebruikers wereldwijd. Het bedrijf ontwikkelt voor mobiel, pc en consoles, met games zoals War Robots, Hustle Castle, Rush Royale, Left to Survive en anderen. Met ontwikkelingsstudio’s en een team van specialisten verspreid over de hele wereld, heeft MY.GAMES een stevige positie verworven in de game-industrie.

Vertigo 6 – Part of Happy Horizon, staat bekend om zijn uitgebreide ervaring in de game-industrie en heeft sterke relaties opgebouwd met toonaangevende merken zoals Electronic Arts, ASUS, Ubisoft, Twitch, Riot Games en Logitech.

“We zijn ontzettend blij om My.Games te verwelkomen als onze nieuwste klant in de game-industrie,” zegt Raoul van Wijk, mede-oprichter bij Vertigo 6. “Onze aanpak en trackrecord in het ontwikkelen van awardwinning campagnes voor gamepublishers heeft MY.GAMES overtuigd om voor ons te kiezen als hun PR-partner in Europa, het VK en de VS.”

Vertigo 6 heeft in 2019 de European Excellence Award ontvangen voor “Best Small/Mid-sized Agency in Europe” en is in 2023 erkend als het hoogst gewaardeerde PR-bureau in de FONK150. Deze prestigieuze onderscheidingen onderstrepen de expertise en toewijding van Vertigo 6 aan het leveren van uitstekende resultaten voor haar klanten.

“We zijn ervan overtuigd dat Vertigo 6 de juiste partner is om ons te helpen onze merkpositie in Europa en de VS verder te versterken,” zegt Karina Konkova, Communications Director bij MY.GAMES. “De uitgebreide ervaring en bewezen staat van dienst in de game-industrie maken Vertigo 6 de perfecte PR-partner.”

De samenwerking tussen Vertigo 6 en MY.GAMES heeft als doel om groei te stimuleren in de dynamische gamingmarkt.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0