Framing your intranet & digital workplace

 

Wat kun je als deelnemer verwachten?

Het Digital Workspace Event is hét evenement over succesvolle digitale transformatie. De focus ligt op Leadership, strategy & culture, Employee experience, Platforms & tools en Results & optimization.

We nodigen de beste (online) experts uit om de successen én uitdagingen van hun digitale transformatieprojecten te delen. Van de keuze van de juiste online platforms, tools en omgevingen tot de succesvolle implementatie en optimalisatie ervan. Ook is er veel aandacht voor de succesfactoren en valkuilen van verandermanagement en krijg je handvatten om de adoptie en participatie te vergroten. Laat je als deelnemer inspireren door actuele insights en trends en leg een stevige basis voor het opzetten en optimaliseren van een eigen digitale werkomgeving of workspace.

Deelnemers aan dit event zijn werkzaam als:

  • HR-managers & HR-professionals
  • IT- & ICT-managers & IT- & ICT-professionals
  • Business managers
  • Communicatiemanagers & communicatie-adviseurs
Tagcloud doelgroep van het Digital Workspace Event

Let’s talk!

Heb je vragen, ideeën, wil je graag zelf spreken of benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Laat dan hieronder je gegevens achter.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Onze tevreden bezoekers werken o.a. bij:

Over Frankwatching Events

Als sponsor van het Digital Workspace Event kun je relevante kennis delen en krijg je de kans om een onuitwisbare indruk op deelnemers achter te laten. Uiteraard helpen wij je graag met het bepalen van de juiste benadering en invulling van jouw activatie op het event. Wij kennen je doelgroep en community immers door en door. Harald denkt graag met je mee over sponsormogelijkheden en stuurt je graag ons sponsordeck.

“Enthousiaste, goed voorbereide en inspirerende sprekers! Bovendien heel goed verzorgd.”

– Deelnemer over het Digital Workspace Event 2018