Over

Wat kun je als deelnemer verwachten?

Digital Workspace is een must voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het opzetten van een succesvol social intranet en connected company. Laat je inspireren door actuele insights, ervaringen en best practices in de vorm van verschillende waves en tracks met ruim 25 experts. Ontdek wat er nodig is voor de keuze, inrichting, adoptie en implementatie van de juiste online platforms, tools en omgevingen.

Deelnemers aan dit event zijn werkzaam als beslisser (manager, CEO, etc.) of andere professional in Digital Workspace-projecten, Content & kennismanagement, Marketing & Communicatie, IT & Data en Strategie & Innovatie.

Tagcloud doelgroep van het Digital Workspace Event

Vragen over het event?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Onze tevreden bezoekers werken o.a. bij:

Word ook partner van het Digital Workspace Event!

Het Digital Workspace Event is de uitgelezen kans voor jouw organisatie om met je kennis en expertise op het gebied van digitaal werken te stralen. Ga het gesprek aan met deelnemers die werkzaam zijn als o.a. projectleider, beslisser, CEO, communicatie- en HR-professional en overtuig ze van het belang van een moderne werkplek. Harald denkt graag met je mee over sponsormogelijkheden en stuurt je graag ons sponsordeck.
Joy Hadders

Joy Hadders

Medewerker Eventmanagement

Eventmanagement
+31 6 12 67 55 51
events@frankwatching.com

Harald de Jong

Harald de Jong

Accountmanager

Sponsorships
+31 6 52 63 23 62
marketing@frankwatching.com

Over Frankwatching Events

Frankwatching organiseert al ruim 4 jaar events. Na zeer succesvolle thema’s als onder meer Jobs, Instagram en WhatsApp, SocialToday en Social Messaging is het nu de beurt aan Digital Workspace.

Bezoekers tot nu toe

Volgers in Frankwatching's community

“Enthousiaste, goed voorbereide en inspirerende sprekers! Bovendien heel goed verzorgd.”

– Deelnemer over het SocialToday Event