Framing your intranet & digital workplace

 

Wat kun je als deelnemer verwachten?

Het Digital Workspace Event is hét evenement over succesvolle digitale transformatie. De focus van deze 2e editie ligt op Leadership, strategy & culture, Employee experience, Platforms & tools en Results & optimization.

We nodigen de beste (online) experts uit om de successen én uitdagingen van hun digitale transformatieprojecten te delen. Van de keuze van de juiste online platforms, tools en omgevingen tot de succesvolle implementatie en optimalisatie ervan. Ook is er veel aandacht voor de succesfactoren en valkuilen van verandermanagement en krijg je handvatten om de adoptie en participatie te vergroten. Laat je als deelnemer inspireren door actuele insights en trends en leg een stevige basis voor het opzetten en optimaliseren van een eigen digitale werkomgeving of workspace.

Deelnemers aan dit event zijn werkzaam als:

  • HR-managers & HR-professionals
  • IT- & ICT-managers & IT- & ICT-professionals
  • Business managers
  • Communicatiemanagers & communicatie-adviseurs
Tagcloud doelgroep van het Digital Workspace Event

Let’s talk!

Heb je vragen, ideeën, wil je graag zelf spreken of benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Laat dan hieronder je gegevens achter.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Onze tevreden bezoekers werken o.a. bij:

Over Frankwatching Events

Frankwatching organiseert al ruim 5 jaar events. Na zeer succesvolle thema’s als Jobs, Instagram en WhatsApp, SocialToday, Social Messaging, Conversational Commerce Event, is het nu tijd voor de tweede editie van het Digital Workspace Event!

Bezoekers tot nu toe

Volgers in Frankwatching's community

“Enthousiaste, goed voorbereide en inspirerende sprekers! Bovendien heel goed verzorgd.”

– Deelnemer over het Digital Workspace Event 2018