Instagram Event

Fans & followers, hashtags & selfie-cultuur: op dinsdag 28 juni 2016 werd je bij ons event ‘Instagram voor bedrijven’ ondergedompeld in de beste cases, insights en do’s & don’t’s. Kortom, genoeg input om je Instagram-account succesvol in te zetten!

 

FWJ-80-quote

Organisaties als Gemeente Rotterdam, ABN AMRO en PostNL deelden hun ervaringen en lessons learned. Aranka van der Voorden nam ons mee in influenceer marketing, Kirsten Jassies liet de kracht van Instagram zien, Marcel van der Heijden zoomde in op adverteren op het kanaal en Charlotte Meindersma zorgde voor de eye-opener op het gebied van beeldrecht. Eelco Roos nam ons mee in zijn inspirerende verhaal van IT-er tot succesvol fotograaf.

Presentaties

Hieronder vind je de presentaties van de sprekers van het Event ‘Instagram voor bedrijven’ op dinsdag 28 juni 2016 in Utrecht.

De kracht van Instagram – Kirsten Jassies

PostNL – Gwendy Richard

Gemeente Rotterdam – Petra Berrevoets & Jasper Mulder

Influencer marketing – Aranka van der Voorden

Adverteren op Instagram – Marcel van der Heijden

ABN AMRO – Tessa van Berckelaer & Rutger Groenewegen

Beeldrecht op Instagram – Charlotte Meindersma
Bekijk hier de blog en de presentatie.

Het succesverhaal van Instagramfotograaf Eelco Roos – @croyable

Foto’s

Natuurlijk zijn er op de dag zelf ook foto’s gemaakt. Check onze Facebookpagina voor de foto’s en spot jezelf of je collega(‘s). Bekijk ook de Storify! Meer foto’s volgen snel en stay tuned voor de video-impressie van het event.

 

Upcoming event SocialToday

SocialToday wordt een event vol inspiratie, praktijkcases, trends & insights op het gebied van social data, content & storytelling en social marketing. Hoe staan deze topics er voor? The future is now! Interesse? Laat nu al je gegevens achter!