Gespot

Grazia app: Op de hoogte van al het fashion nieuws

0

Ontvang de laatste trends enHollywood gossip. Een gesprek met Carla Termorshuizen van Sanoma Uitgevers over de Grazia app.

Wat doet de applicatie?

“Grazia is het eerste modetijdschrift met een iPhone nieuws en mode app. De Grazia app brengt, zoals wij dat  noemen, ‘news with style’. Dat wil zeggen, een mix van het laatste  nieuwtjes op het gebied mode en entertainment. Elke dag, á la minute,  de verse modetrends én hot gossip uit Hollywood.”

Waarom deze applicatie?

“Grazia is een succesvol tijdschrift met een goed bezochte website en  sinds kort ook een webshop, dus een iPhone app was een logische, volgende  stap. Wij zeggen niet voor niets dat Grazia hét merk is voor de 360  graden vrouw. Een modebewuste vrouw die zich graag van verschillende media bedient. Uiteraard hoort een app voor haar iPhone daar ook bij.
Bovendien was er nog geen goede Nederlandse app die een fijne mix van showbizz en modenieuws bracht. Nu dus wel! Uiteraard zijn we nu ook bezig met de ontwikkeling van een mobiele site voor andere typen mobiele telefoons.”

Hoe werkt de applicatie?

“De Grazia app kun je gratis downloaden in de iPhone appstore. Staat de app eenmaal in je scherm, dan heb je naast de dagelijkse mode en showbizz updates ook toegang tot de Grazia blogs over de mode-, beauty- en modellenwereld. Verder kun je vanaf je iPhone meedoen met alle leuke mail & win acties én weet je als eerste de scoops uit het nieuwe nummer.”

 

Wat zijn de facts?

“We zijn net een weekje in de lucht en gaan onze lezers pas vanaf deze week attent maken op de Grazia app, maar de Grazia app staat nu al in de top 25 van de Nederlandse app store! Aan het eind van de volgende maand hopen we een leuk aantal downloads te hebben. Vanuit de advertentiemarkt is er al belangstelling getoond voor de ‘coverpositie’, de fullscreen add na het openingsscherm.”

Wie maakt de applicatie?

“De Grazia applicatie is gemaakt in nauwe samenwerking met Sanoma Digital en wordt gevuld met feeds van onze site Grazia. Die wordt bijgehouden door online editors en freelancers die soms op de Grazia redactie, soms bij Sanoma Digital en soms thuis werken.”