Gespot

Mijnurenfactureren: Online factureren

0

Met Google Calendar je uren factureren. Een gesprek met Rodger Mol over Mijnurenfactureren.

Wat doet de site?

“Met Mijnurenfactureren kun je heel eenvoudig op basis van je uren uit je Google Calendar een factuur en urenoverzicht maken.
Het is bedoeld voor iedereen die op basis van tijd factureert (bijvoorbeeld een advocaat, freelancer/ZZP’er, physiotherapeut).”

Waarom deze site?

“Wij zagen dat er behoefte was aan het eenvoudig samenstellen van een factuur, waarbij de kracht lag om gebruik te maken van bestaande middelen. Al vrij snel kwamen we uit bij Google Calander doordat deze eenvoudig is en je informatie hieruit mag gebruiken.”

Hoe werkt de site?

“In Google Calendar maak je een agenda aan, waarin je per project of per klant je uren kunt registreren.  Vervolgens ga je naar de website en maak je een koppeling met je Google Calendar. Het programma zorgt er  automatisch voor dat de relevante uren worden opgehaald en in een overzichtelijke factuur worden gepresenteerd. Door het toevoegen van een logo kun je de factuur een professioneel uiterlijk geven.”

Wat zijn de facts?

“Mijnurenfactureren is in september gelanceerd en heeft sindsdien ruim 1.000 bezoekers getrokken. Van deze bezoekers hebben zich ongeveer 200 mensen aangemeld voor het gebruik van een proefaccount (30 dagen gratis). Momenteel werken wij hard aan de lancering voor de internationale markt, Mybillinghours.”

Wie maakt de site?

Mijnurenfactureren is ontwikkeld door desIT met een team van experts (interaction designer, tekstschrijver, programmeur, cameraman).”