Gespot

VanVoordeel: Voordelig online inkopen

0

Koop met korting of via een veiling. Een gesprek met Robert van de Vosse van RTL over VanVoordeel.

Wat doet de site?

“VanVoordeel is het online voordeelplatform van RTL Nederland. Op VanVoordeel kan je producten van een groot aantal betrouwbare on- en offline A-merken met veel korting bestellen of via de veiling kopen. Dit zijn producten uit uiteenlopende categorieën, bijvoorbeeld elektronica, CD’s en DVD’s, sport, lifestyle, gadgets, speelgoed, huis en tuin. VanVoordeel richt zich op een brede doelgroep, dus er is voor ieder wat wils.”

Waarom deze site?

“Nederlanders zijn gek op voordeel. RTL is een bedrijf in het hart van de Nederlandse samenleving en wil inspelen op die natuurlijke behoefte. VanVoordeel biedt de consument voordeel op een presenteerblaadje, mooie producten voor een scherpe prijs. Bovendien past dit nieuwe platform binnen de strategie van RTL om haar bedrijfsactiviteiten uit te breiden naar nieuwe markten.”

Hoe werkt de site?

“VanVoordeel biedt je het gemak van aankopen doen vanuit huis tegen een scherpe prijs. Elektronica, CD’s en DVD’s, sport, lifestyle, gadgets, speelgoed, kleding, huis en tuin en nog veel meer kan met een flinke korting worden besteld. Ook worden er seizoensartikelen aangeboden via VanVoordeel, zoals kampeerartikelen en artikelen rondom thema’s als Valentijnsdag en Moederdag. Naast verschillende dagaanbiedingen kan ook worden geboden via de veilingoptie, waarmee je zelf de prijs bepaalt.”

 

Wat zijn de facts?

“De site is nu ruim 2 weken live. Mede door de crossmediale promotiecampagne neemt het aantal Nederlanders dat kennismaakt met VanVoordeel iedere dag toe. En door het dagelijks variërende aanbod komen velen geregeld terug.”

Wie maakt de site?

VanVoordeel is vormgegeven door Houdini. De techniek achter de site is in eigen huis verzorgd door RTL Digital Media. Het productaanbod, het salestraject en de verdere handling wordt verzorgd door partners als Outletplanet en Brightvision.”