Abonneren


Altijd het laatste nieuws in je twitterfeed via de kanalen van
Frankwatching, Frankwatching Webinars, Frankwatching Jobs en Frankwatching Trainingen.


Op onze Facebookpagina posten we artikelen, trainingen, webinars en interessant online nieuws. Voor de laatste vacatures binnen het online vakgebied volg je de pagina van Frankwatching Jobs.


Discussieer mee in de grootste LinkedIn-groep binnen het online vakgebied.


Volg het laatste nieuws van Frankwatching via onze companypage en de showcasepages van Frankwatching Jobs en Frankwatching Webinars.


Frankwatching in je mailbox? Dat kan! Abonneer je eenvoudig en snel op onze nieuwsbrieven & updates.


Op Instagram delen we foto's van Frankwatching 'achter de schermen'. Benieuwd naar hoe het Frankwatching team virtueel samenwerkt? De leukste kiekjes en updates vind je hier.


In onze wekelijkse podcast gaat presentator Jelle Drijver met auteurs in gesprek over hun artikelen. Meer informatie vind je hier.


Bekijk inspirerende video's over online onderwerpen op ons YouTube-kanaal.


Alle presentaties waarnaar in Frankwatching-artikelen wordt verwezen verzamelen we op SlideShare; onze eigen online kennisbank.


Op Google+ plaatst de redactie een selectie van onze beste artikelen.


Dagelijks pinnen we infographics en andere sprekende visuals over online en social op onze Pinterest-boards. Het resultaat: een collectie van honderden infographics, overzichtelijk op onderwerp gesorteerd.


Met de Frankwatching iPhone app lees je ook onderweg eenvoudig onze artikelen. Bekijk de trending top 5 en sla artikelen op in je favorieten om ze later (uit) te lezen.


Tot slot kun je de laatste artikelen van Frankwatching eenvoudig lezen via RSS.


Via de Storify van Frankwatching Webinars delen we tips & tricks die verteld worden tijdens onze webinars. Ook is er een Storify van Frankwatching, waar we verslag doen van onze evenementen en borrels.