Training Contentmapping

Training Contentmapping

1 dag
Nog niet bekend
Utrecht
€ 690,00
0
0
0
0
0
0

Aan content op je website geen gebrek: van korte nieuwsberichten tot blogs en video’s. Het maken van al die berichten kost tijd, geld en energie, zonde dus om ze slechts een keer, op Facebook of in je nieuwsbrief, te delen. Hoe verleng je de levensduur van content? Hoe kun je contentmapping inzetten om via meerdere kanalen en contenttypen naar dezelfde berichten te verwijzen?

Wat leer je tijdens de training Contentmapping?

Tijdens de training Contentmapping krijg je praktische handvatten voor het optimaal benutten van je content. Je ontdekt het belang van fragmenteren, leert hoe je uit één productie verschillende onderwerpen en invalshoeken kunt bedenken en hoe ‘oude’ content te gebruiken als inhaker op de actualiteit. Ook ga je met hulp van de zogenaamde contentboom in 5 stappen een eigen contentmap maken met als doel een grotere doelgroep te bereiken.

Wil je meer informatie over de training Contentmapping? Vul het interesseformulier in en/of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

 

Else Adriaans is contentdirector bij The Post. Ze helpt merken aan een groot en betrokken publiek door contentmarketing in te zetten. Met de doelstellingen uit de strategie in het vizier maakt en publiceert ze waardevolle content in de vorm van tekst, beeld, video of audio. Voor Frankwatching verzorgt Else de training Contentmapping, een methodiek die door The Post is ontwikkeld om het bereik en de levensduur van je content te vergroten.


Interesseformulier


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Alle trainingen