Vind de training die bij je past Vergelijk onze trainingen

Frankwatching biedt ruim 50 praktische trainingen en webinars aan. Twijfel je nog over welke jij het beste kunt volgen? Bekijk hieronder onze thema’s en vind de (online) training die bij je past.

Facebook trainingen

Leer in een paar uur de basics van zakelijk Facebooken met een van onze webinarseries. Duik je liever een hele dag in de wereld van het sociale netwerk? Ook dat kan met een van onze Facebook-trainingen!

Vergelijk de (online) trainingen

Google Analytics trainingen

Wil jij starten met Google Analytics? Of wil je je huidige kennis en vaardigheden uitbreiden? Bekijk hier onze 5 trainingen en webinars over de tool. De keuze is aan jou!

Vergelijk de (online) trainingen

Schrijven voor het web trainingen

Ontdek alle ins & outs van webschrijven met een van onze (online) trainingen. Wil jij creatief schrijven, aan de slag met SEO of alles leren over storytelling? Bekijk de mogelijkheden.

Vergelijk de (online) trainingen

SEO trainingen

Zoekmachine-optimalisatie is essentieel voor het succes van je website. Wil jij beter gevonden worden? Ontdek de do’s & don’ts met een van onze 5 praktische (online) SEO-trainingen.

Vergelijk de (online) trainingen

Content trainingen

Contentmarketing anno 2018: ben jij er klaar voor? Bekijk en vergelijk hier onze 5 praktische contentgerelateerde trainingen en webinars. Welke kies jij?

Vergelijk de (online) trainingen

Community management trainingen

Een community opzetten en succesvol maken: hoe doe je dat? Of je nu een intern netwerk wil of aan een klantcommunity werkt, wij bieden 4 trainingen aan om je op weg te helpen.

Vergelijk de (online) trainingen

Advies of support nodig?

Arwen geeft graag een persoonlijk advies.