Online cursus E-mailmarketing
8.0

Online cursus E-mailmarketing

Verhoog in 7 stappen de open & click rates van je e-mails

Opname
1 sessie
€ 65,00
€55,00
 • Stel live je vragen
 • Verbeter het rendement van je campagnes
 • Ontvang na afloop de presentatie en de opname
 • Bekijk een jaar lang onbeperkt de opname
 • Verbeter het rendement van je campagnes
 • Leer in 1 uur de do’s & don’ts
15
0
0
0
0
0

Meer opens en clicks in e-mail: wie wil dat nou niet? Het rendement van je e-mailcampagnes verhoog je alleen niet zomaar. Op welke dag en welke tijd kun je het beste je e-mails versturen? Welke onderwerpregels en pre-headers zorgen voor de meeste opens? Welke proposities en call-to-actions leveren de meeste clicks op? Welk type e-mail past het beste bij welk klantsegment en welk e-maildesign scoort het beste?

Tip: Volg deze online cursus als onderdeel van de Summerdeal Digital marketing en ontvang ruim 25% korting!

In deze online cursus leer je hoe je in 7 stappen het rendement van je e-mailcampagnes gegarandeerd verbetert. Expert Frans Reichardt legt helder en praktisch uit hoe je jouw e-mails op een zorgvuldige manier kunt testen, om ze vervolgens te optimaliseren. Met deze nieuwe kennis kun jij voortaan zelf ontdekken wat voor jouw e-mails goed werkt en hoe je de opens en clicks verhoogt. Je krijgt praktische tips, do’s & don’ts, testvoorbeelden en ongetwijfeld talloze nieuwe ideeën.

Na afloop van de online cursus E-mailmarketing:

 • Weet je hoe je e-mails moet testen om te ontdekken hoe je de opens en clicks verbetert
 • Kun je je e-mails structureel testen en optimaliseren
 • Kun je het rendement van je e-mails gegarandeerd verbeteren

Voor wie is de online cursus bedoeld?

De online cursus is speciaal ontwikkeld voor professionals die e-mail inzetten om te communiceren met klanten en prospects en die daar meer uit willen halen. Ben je werkzaam in e-mailmarketing, marketing, communicatie, e-commerce of sales? Dan mag je deze online cursus niet missen.

Frans Reichardt helpt ambitieuze bedrijven aan blije klanten en betere resultaten. Hij is spreker, trainer & adviseur en spreekt en schrijft over klantgerichtheid, customer experience management en andere klantzaken Lees meer

 • 7-stappenplan voor testen in e-mailmarketing
 • Inspirerende voorbeelden
 • Kant-en-klare ideeën voor testen in jouw e-mails
 • Tips en trucs
 • Inclusief praktijkvoorbeelden
 • Het webinar duurt 1 uur.
 • Geen reistijd: je volgt het webinar gewoon thuis of op kantoor.
 • Kies tussen de cursus live bijwonen, of direct de opname ontvangen.
 • Om live deel te kunnen nemen heb je een laptop, pc of tablet met internetverbinding nodig.
 • Om de opname te bekijken heb je een laptop of pc  met internetverbinding nodig.
 • Stel tijdens de live online cursus je vragen aan de trainer.
 • Bij je inschrijving voor de live online cursus krijg je óók gratis toegang tot de opname en de presentatie van de trainer.
 • De opname blijft een jaar beschikbaar.

Interessante training wat een klein onderdeel vormt van mijn totale pakket bij Frank Watching

18-04-2018

Miranda Nieuwenhuijse

Veel eyeopeners gekregen bij dit webinar. Trainer legt op een heldere manier uit hoe je je open- en clickratio kunt verhogen door testing goed in te zetten. Ik vond het ook erg prettig dat er zoveel voorbeelden genoemd werden.

16-04-2018

Martine Floor-Bron

Heel praktisch webinar met duidelijke voorbeelden die direct duidelijk maken wat de verschillen zijn. Ook een goed inzicht hoe testen werkt en hoe je dat op een slimme manier kunt doen. Daarnaast nog meer ervan overtuigd dat goede teksten heel belangrijk zijn om de aandacht te trekken en mensen te enthousiasmeren. Bijzonder leuk om te volgen en om te ervaren dat wat er besproken wordt in het webinar, in de praktijk wordt toegepast door diverse bedrijven.

08-04-2018

Mariska Booda

Interessant en leerzaam webinar. Het zet je aan het nadenken over je eigen werkzaamheden en hoe die evt ook anders kunnen. Handig om in zo'n korte tijd veel info te krijgen.

06-04-2018

Myrthe

Erg leerzaam webinar! Perfecte manier om snel kennis over te dragen.

01-03-2018

peter

Helder en duidelijk uitgelegd en de afwisseling van theorie en praktijk is erg prettig.

01-03-2018

K. van Beek

Webinar opname bekeken. Het heeft een aantal handige tips en aandachtspunten opgeleverd. Testen op zich is in mijn geval moeilijk i.v.m. b-to-b en kleine aantallen. Daarom is niet alles direct toepasbaar.

04-01-2018

Johan

Interessant webinar.

02-01-2018

Barbara

Het was een bondige, korte uitleg, met veel voorbeelden. Voor een bedrijf zonder productverkoop / webshop en nieuwsbrieven gericht op verkoop van diensten/producten, vond ik het webinar minder geschikt. Als ik dat had geweten, had ik misschien gekozen voor een ander onderwerp.

27-09-2017

Elsemiek Ariens

Goede inzichten opgedaan, met name om goede tests uit te voeren op een slimme, efficiënte en betrouwbare manier.

27-09-2017

Céline Savelkoul

Een interessante webinar. Ik dacht dat ik wel zou kunnen inschatten wat wel en wat niet werkt. In de praktijk blijkt dit toch wat lastiger. Veel goede tips om je e-mailmarketing te optimaliseren. Soms wel wat open deuren, maar al met al toch handvatten gekregen over hoe wij e-mailmarketing beter kunnen gaan inzetten.

27-09-2017

Gaby Kantelberg

Leuke webinar serie tbv online marketing. Voor de komende webinars van de Summerdeal zit ik er ook weer klaar voor!

27-06-2017

Stefan de Vries

Interessante webinar die je concrete handvatten biedt om direct te starten met e-mail marketing. Zeker interessant als je meer wilt weten over A/B testing.

26-06-2017

Wietske

Goede handvatten ontvangen bij dit webinar. Weinig diepgang maar dat kan ook niet in zo'n korte tijd. Wel genoeg info om verder zelf weer aan de slag te kunnen met verschillende manieren van testen.

26-06-2017

Sylvia

Natuurlijk wist ik dat testen belangrijk is, maar hoe pak je dat nou praktisch aan? Hoe begin je, en waar? Daarvoor kregen in dit webinar concrete handvatten, zoals: test niet alles door elkaar, maar meet echt op één verschil. En wat is het verschil tussen A/B testen en multivariate testen? Het heeft me ook beter inzicht gegeven in hoe je e-mailmarketing onderdeel kan (moet) zijn van de customer journey. Ook voor vragen was ruimte, en wat de trainer niet wist, werd nagezocht. In de korte tijd van het webinar veel geleerd, en goede follow-up.

26-06-2017

Joyce de Jongh


Via dit formulier registreer je je voor: E-mailmarketing. Na inschrijving sturen we je de opname direct toe. De kosten hiervan bedragen € 55,00 excl. btw.

Alle webinars
Krijg 1 punt voor het NIMA-SMP programma.
Krijg 1 punt voor het e-Academy programma.

Hoe werkt een webinar?