Webinar E-mailmarketing
7.7

Webinar E-mailmarketing

Verhoog in 7 stappen de open & click rates van je e-mails

Opname
1 sessie
€ 65,00
€ 48,00
 • Stel live je vragen
 • Verbeter het rendement van je campagnes
 • Ontvang na afloop de presentatie en de opname
 • Bekijk een jaar lang onbeperkt de opname
 • Verbeter het rendement van je campagnes
 • Leer in 1 uur de do’s & don’ts
7
0
0
0
0
0

Meer opens en clicks in e-mail: wie wil dat nou niet? Het rendement van je e-mailcampagnes verhoog je alleen niet zomaar. Op welke dag en welke tijd kun je het beste je e-mails versturen? Welke onderwerpregels en pre-headers zorgen voor de meeste opens? Welke proposities en call-to-actions leveren de meeste clicks op? Welk type e-mail past het beste bij welk klantsegment en welk e-maildesign scoort het beste?

Tip: Volg dit webinar als onderdeel van het webinarpakket Online marketing en ontvang ruim 25% korting!

In dit webinar leer je hoe je in 7 stappen het rendement van je e-mailcampagnes gegarandeerd verbetert. Expert Frans Reichardt legt helder en praktisch uit hoe je jouw e-mails op een zorgvuldige manier kunt testen, om ze vervolgens te optimaliseren. Met deze nieuwe kennis kun jij voortaan zelf ontdekken wat voor jouw e-mails goed werkt en hoe je de opens en clicks verhoogt. Je krijgt praktische tips, do’s & don’ts, testvoorbeelden en ongetwijfeld talloze nieuwe ideeën.

Na afloop van het webinar E-mailmarketing:

 • Weet je hoe je e-mails moet testen om te ontdekken hoe je de opens en clicks verbetert
 • Kun je je e-mails structureel testen en optimaliseren
 • Kun je het rendement van je e-mails gegarandeerd verbeteren

Voor wie is het webinar bedoeld?

Dit webinar is speciaal ontwikkeld voor professionals die e-mail inzetten om te communiceren met klanten en prospects en die daar meer uit willen halen. Ben je werkzaam in e-mailmarketing, marketing, communicatie, e-commerce of sales? Dan mag je dit webinar niet missen.

Frans Reichardt is De Klantenluisteraar. Hij helpt ambitieuze bedrijven aan blije klanten en betere resultaten. Hij is spreker, trainer & adviseur. Voor Frankwatching schrijft Frans de rubriek Pick the Winner over A/B-testen in online marketing en verzorgt hij het webinar E-mailmarketing ‘Verhoog in 7 stappen de open & click rates van je e-mails’. Lees meer

 • 7-stappenplan voor testen in e-mailmarketing
 • Inspirerende voorbeelden
 • Kant-en-klare ideeën voor testen in jouw e-mails
 • Tips en trucs
 • Inclusief praktijkvoorbeelden
 • Het webinar duurt 1 uur.
 • Geen reistijd: je volgt het webinar gewoon thuis of op kantoor.
 • Om deel te kunnen nemen heb je een laptop, pc of tablet met internetverbinding nodig.
 • Kies tussen het webinar live bijwonen, of direct de opname van het webinar ontvangen.
 • Stel tijdens het live webinar je vragen aan de trainer.
 • Bij je inschrijving voor het live webinar krijg je óók gratis toegang tot de webinaropname en de presentatie van de trainer.
 • De opname blijft een jaar beschikbaar.

Het was een bondige, korte uitleg, met veel voorbeelden. Voor een bedrijf zonder productverkoop / webshop en nieuwsbrieven gericht op verkoop van diensten/producten, vond ik het webinar minder geschikt. Als ik dat had geweten, had ik misschien gekozen voor een ander onderwerp.

27-09-2017

Elsemiek Ariens

Goede inzichten opgedaan, met name om goede tests uit te voeren op een slimme, efficiënte en betrouwbare manier.

27-09-2017

Céline Savelkoul

Een interessante webinar. Ik dacht dat ik wel zou kunnen inschatten wat wel en wat niet werkt. In de praktijk blijkt dit toch wat lastiger. Veel goede tips om je e-mailmarketing te optimaliseren. Soms wel wat open deuren, maar al met al toch handvatten gekregen over hoe wij e-mailmarketing beter kunnen gaan inzetten.

27-09-2017

Gaby Kantelberg

Leuke webinar serie tbv online marketing. Voor de komende webinars van de Summerdeal zit ik er ook weer klaar voor!

27-06-2017

Stefan de Vries

Interessante webinar die je concrete handvatten biedt om direct te starten met e-mail marketing. Zeker interessant als je meer wilt weten over A/B testing.

26-06-2017

Wietske

Goede handvatten ontvangen bij dit webinar. Weinig diepgang maar dat kan ook niet in zo'n korte tijd. Wel genoeg info om verder zelf weer aan de slag te kunnen met verschillende manieren van testen.

26-06-2017

Sylvia

Natuurlijk wist ik dat testen belangrijk is, maar hoe pak je dat nou praktisch aan? Hoe begin je, en waar? Daarvoor kregen in dit webinar concrete handvatten, zoals: test niet alles door elkaar, maar meet echt op één verschil. En wat is het verschil tussen A/B testen en multivariate testen? Het heeft me ook beter inzicht gegeven in hoe je e-mailmarketing onderdeel kan (moet) zijn van de customer journey. Ook voor vragen was ruimte, en wat de trainer niet wist, werd nagezocht. In de korte tijd van het webinar veel geleerd, en goede follow-up.

26-06-2017

Joyce de Jongh


Via dit formulier schrijf je je in voor de webinar E-mailmarketing op 17-01-2018. De kosten hiervan bedragen € 65,00 excl. btw.

Via dit formulier registreer je je voor: E-mailmarketing. Na inschrijving sturen we je de opname direct toe. De kosten hiervan bedragen € 48,00 excl. btw.

Alle webinars
Krijg 1 punt voor het NIMA-SMP programma.
Krijg 1 punt voor het e-Academy programma.

Hoe werkt een webinar?