Online cursus Instagram essentials: van content tot strategie
8.5

Online cursus Instagram essentials: van content tot strategie

Met de juiste content en strategie groeien op Instagram

Opname
2 sessies
€ 125,00
€99,00
 • Te volgen vanuit huis of op kantoor
 • Stel live je vragen
 • Ontvang na afloop de presentatie en de opname
 • Bekijk een jaar lang onbeperkt de opname
 • Breng met Instagram je bedrijf goed in beeld
 • Leer van inspirerende voorbeelden
30
0
0
0
0
0

Je hebt een Instagram-account voor je bedrijf. Maar hoe nu verder? Wat is geschikte content en welke strategie past bij je doelstellingen ? Hoe bereik je je doelgroep en bouw je een waardevolle community op? En wat te doen met hashtags, video’s, Instagram Stories en live-streamen?

De plek voor branding en engagement

Tijdens de online cursus Instagram essentials leer je in 2 online sessies hoe je Instagram kunt inzetten voor branding en engagement en het behalen van je marketingdoelstellingen. Sterke voorbeelden van merken en praktische tips & tricks geven je inspiratie om zelf aan de slag te gaan met Instagram marketing en adverteren.

Resultaat

Na afloop van de online cursus Instagram essentials weet je:

 • Hoe je relevante content maakt die past bij jouw Instagram-doelstellingen.
 • Hoe je een eenduidig visueel verhaal vertelt.
 • Hoe je de betrokkenheid met je volgers en het aantal volgers kunt vergroten.
 • Hoe je marketing- en communicatiedoelstellingen vertaalt naar Instagram
 • Hoe je meer over je doelgroep en hun gedrag te weten komt.
 • Hoe je slim locatie- en hashtags kunt inzetten.
 • Hoe je kunt adverteren.

Voor wie is de online cursus bedoeld?

Deze online cursus is interessant voor iedereen die Instagram commercieel wil inzetten en meer wil leren over de beste content en het creëren van engagement en de strategische mogelijkheden. Of je nu marketeer, communicatiespecialist, redacteur, social media manager of communitymanager bent. Basiskennis van Instagram komt goed van pas.

Kirsten Jassies is socialmedia specialist en focust zich op social influencers en visuele content voor Instagram, Snapchat en video. Ze helpt organisaties een relevant en duidelijk visueel verhaal te vertellen. Lees meer

 • Succesvolle bedrijven op Instagram
 • Richtlijnen voor een sterke fotofeed
 • Het schrijven van een goede profieltekst
 • Het maken van een contentplanning
 • Instagram stories
 • Video’s op Instagram
 • Relevante volgers vinden & de interactie aangaan
 • Betrokkenheid van volgers vergroten
 • Belangrijkste Instagram-statistieken
 • Vertalen van marketingdoelstellingen voor Instagram
 • Analyseren van je volgers
 • Hashtags en locatietags op Instagram
 • Adverteren op Instagram

 

 • De cursus bestaat uit twee sessies die ieder 1 uur duren.
 • Geen reistijd: je volgt de online cursus gewoon thuis of op kantoor.
 • Om live deel te kunnen nemen heb je een laptop, pc of tablet met internetverbinding nodig.
 • Om de opname te bekijken heb je een laptop of pc  met internetverbinding nodig.
 • Stel tijdens het live webinar je vragen aan de trainer.
 • Bij je inschrijving voor het live webinar krijg je óók toegang tot de webinaropname en de presentatie van de trainer.
 • De opname blijft een jaar beschikbaar.

Leestips

Dit webinar was voor mij erg interessant. Het eerste deel was eerder algemeen, maar het tweede deel ging echt to the point hoe je Instagram efficiënt kan inzetten als bedrijf. Van tools tot specifieke tips & tricks. Bedankt!

26-04-2018

Maria-Laura

Leerzaam en waardevol webinar. Een aantal praktische handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan wat ik dan ook zeker ga doen. Wat mij betreft is dit webinar een aanrader.

08-04-2018

Mariska Booda

Hele fijne, bondige samenvatting van alles in de wereld van Instagram. Ik ga nu goed op weg en heb er vertrouwen in dat mijn Instagram account nu wel gaat bloeien. Dank jullie wel!

01-02-2018

Angelique

Heldere presentatie met vele tips & trics waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt

16-01-2018

Marc van Seeventer

Interessante webinar: duidelijke en toegankelijke uiteenzetting. Een aantal zaken bijgeleerd.

15-11-2017

siska Claessens

Interessant Webinar met voldoende tips!

15-11-2017

Lori

Waanzinnig inspirerend! Goede en toepasbare tips waar je gelijk mee aan de slag kunt. Ik heb het webinar later gekeken (niet live) en vond het heel nuttig de vragen die gesteld werden ook te kunnen horen. Ik had namelijk soortgelijke vragen.

02-11-2017

Anke Keijsers

Ken je dat? Van die gratis webinars waarin ze je slechts het topje van de ijsberg vertellen en 'the good stuff' bewaren voor een (duur)betaalde training? Met deze webinar is je tijd wél goed besteed. Je leert alle in & outs en tips & tricks die je nodig hebt om concreet aan de slag te gaan met Instagram voor bedrijven. Alle vragen worden ter plekke of zelfs achteraf beantwoord. Je ontvangt de volledige presentatie en nog een overzicht van handige tools. Ik zeg: doen!

18-10-2017

Saskia Broman

Zeer nuttig webinar. Kirsten had duidelijk kennis van zaken en stipte relevante onderwerpen aan. Volgens mij kan er nog wel een vervolgseminar worden gegeven, waar dieper wordt ingegaan op de content maar ook de strategie (beste tijdstip om te posten etc). Maar al met al positief!

02-10-2017

Annabel

Nuttige webinar met handige tips, ik heb echt nieuwe dingen geleerd. Alhoewel ik zelf geen vragen heb gesteld vond ik de online interactie en uitleg erg leuk. Aanrader!

26-09-2017

Miranda Swier

Het was een zeer leerrijke ervaring! Alles werd goed uitgelegd en je kreeg meteen een antwoord op al je vragen. Super! Graag had ik wel nog net iets meer uitleg gehad over het promoten van je content, voor de rest was het zeer leerrijk!

26-09-2017

Annelies Hendrix

Genoeg bruikbare tips en inspiratie om Instagram te gaan inzetten voor Alpine! Kirsten heeft duidelijk veel inhoudelijke kennis en presenteert heel prettig.

15-05-2017

Janneke Swart

Leuke webinar met goede handvatten, ook voor bedrijven met minder tot de verbeelding sprekende producten of diensten.

15-05-2017

Alexandra

Een fijne webinar om je kennis rondom Instagram weer even op te frissen. De tips en tricks die gegeven worden geven je gelijk weer de motivatie om aan de slag te gaan met gave content!

13-05-2017

Cheryl Bunskoek

Goed en informatief Webinar! Goeie afwisseling, veel gelegenheid tot het stellen van vragen. Veel van opgestoken!

01-02-2017

Annemarie Hoogwoud

Het Webinar Instagram voor bedrijven is zeer interessant. Ik heb er veel van geleerd, vooral ook qua het onderzoeken van je doelgroep en het analyseren van de concurrenten. Hier zijn handige tools voor welke uitgebreid zijn besproken.

01-02-2017

Inge Daniëls

Leuke webinar, geeft inzicht voor welke doelgroep Instagram interessante is. Ook kom je te weten op welke dingen je allemaal moet letten om een zo goed mogelijk profiel te creëren.

31-01-2017

Maureen Weernekers

In een uurtje tijd veel geleerd over de mogelijkheden van Instagram en wat wij hier als bedrijf mee kunnen. Helder en duidelijk uitgelegd

30-01-2017

Fenny

Waardevolle webinar.

30-01-2017

Moniek Haan

Een hele heldere en overzichtelijke webinar. De "nieuwe" mogelijkheden van Instagram komen uitgebreid aan bod - denk aan het bedrijfsprofiel of de Instagram stories. Ik vond het heel nuttig.

06-12-2016

Frederique

Voor mij heeft deze Webinar een kijkje in de keuken van Instagram gegeven. In 1 uur leer je over de mogelijkheden en recente ontwikkelingen, maar ook de huidige statistieken van Instagram in vergelijking tot andere social media kanalen. Voorbeelden van hoe het moet, of juist niet bieden interessante insights. Ik had deze Webinar stiekem liefst in 2,15 uur gehad zoals in de FB webinar, puur omdat ik nog meer wil weten. Veder zeer leerzaam, een echte aanrader!

18-10-2016

Kreulen

Interessante webinar, met goede voorbeelden.

17-10-2016

Romy

Ik vond het webinar zeer leerrijk. Dit was één van de beste webinars die ik de laatste tijd heb gevolgd. Erg de moeite en voor herhaling vatbaar. mvg Els

15-10-2016

els van bouwelen

Onwijs interessante en nuttige webinar. Het tempo wordt er gewoon lekker goed ingehouden zodat je binnen korte termijn veel relevante informatie krijgt.

14-10-2016

Wouter

De webinar Instagram voor bedrijven is absoluut een aanrader voor managers die net zijn gestart met dit kanaal. Hij bevat flink wat praktische tips en de uitleg is duidelijk en helder.

13-10-2016

Marijn Span

Een verhelderende webinar wat mij zeker inspiratie heeft gegeven voor het gebruik van Instagram voor bedrijven.

15-09-2016

Martine Boer

Het webinar was strak georganiseerd. Kirsten haar presentatie was inspirerend, toepasbaar en voegde meer dan voldoende toe aan mijn bestaande kennis van Instagram. In een korte tijd leer je veel en ontvang je een flinke dosis inspiratie waarmee je eigenlijk meteen aan de slag wilt. Na afloop ontvang je de presentatie, video opname en antwoord op de gestelde vragen. Heel fijn!

14-07-2016

Marloes Houtenbos

Een prima webinar dat een goede basis vormt om Instagram in te zetten voor ons ziekenhuis. Goede tips over de # en doelgroepen. Genoeg te doen!

27-06-2016

Moniek Morsink

Twijfelde al een tijdje of Instagram iets was voor onze business. Tijdens & door dit webinar bedacht - why not? - Echt handige tips om Instagram goed en efficiënt op te zetten! Heb er meteen een aantal in praktijk gebracht.

27-06-2016

Frederike Fennema

Ik heb het webinar van Kirsten Jassies gevolgd omdat mijn opdrachtgevers geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van Instagram voor hun organisatie. Natuurlijk heb ik me ingelezen over Instagram en probeer ik social kanalen altijd zelf uit, maar het is fijn om van een expert informatie te ontvangen. Door de webinar van Kirsten ken ik de belangrijkste feiten over Instagram en kan ik ermee aan de slag voor mijn opdrachtgever.

27-06-2016

Antina van der Veen


Via dit formulier schrijf je je in voor de webinar Instagram essentials: van content tot strategie op 12-10-2018 (wijzig datum). De kosten hiervan bedragen € 125,00 excl. btw.

Alle webinars
Krijg 2 punten voor het NIMA-SMP programma.
Krijg 2 punten voor het e-Academy programma.
KMO gecertificeerd

3 tips uit het webinar Instagram voor bedrijven