Online cursus LinkedIn marketing
7.5

Online cursus LinkedIn marketing

Vergroot je zakelijke bereik met LinkedIn

Opname
1 sessie
€ 65,00
€55,00
 • Stel live je vragen
 • Zet LinkedIn in als marketingtool
 • Ontvang na afloop de presentatie en de opname
 • Bekijk een jaar lang onbeperkt de opname
 • Zet LinkedIn in als marketingtool
 • Leer hoe je je bedrijfspagina optimaal inricht
46
0
0
0
0
0

Veel bedrijven vinden het nog lastig om LinkedIn als marketingtool in te zetten. En dat terwijl LinkedIn het grootste social media-platform voor B2B-bedrijven is. Het is dé plek voor branding, thought leadership en leadgeneratie. Maar hoe maak je verbinding met voor jou relevante doelgroepen? Hoe haal je meer uit dit zakelijke netwerk?

Tip: Volg deze online cursus als onderdeel van de summderdeal Digital marketing of Social media marketing en ontvang ruim 30% korting!

Company page

Bij de online cursus LinkedIn marketing ontdek je hoe je de company page en showcase pages effectief inzet als basis voor je marketingstrategie. Je leert hoe je de beste strategie voor dit platform maakt en je meer volgers en leads krijgt. Ook krijg je slimme tips om je persoonlijke profiel en dat van je collega’s te optimaliseren, zodat je je marketingbereik nog verder vergroot.

Na het webinar Linkedin marketing weet je:

 • Wat de laatste ontwikkelingen rondom LinkedIn zijn.
 • Wat de waarde van het platform is en waarom je het als bedrijf in zou zetten.
 • Hoe je je company page en persoonlijke profiel slim inricht.
 • Wat de ingrediënten zijn van een goede strategie op LinkedIn.
 • Hoe je het resultaat van je inspanningen meet en in kaart brengt.

Voor wie is de online cursus bedoeld?

De training is bedoeld voor iedereen die zakelijk meer wil halen uit LinkedIn. Je werkt als social media manager, communicatieadviseur of (online) marketeer voor een organisatie met een zakelijke klantenkring. Basiskennis van LinkedIn komt bij dit webinar goed van pas.

 

Kristel is Social Content Marketeer bij Second Degree (part of Dept), een marketingbureau dat resultaatgedreven content levert en dit efficiënt verspreidt. Kristel is gespecialiseerd in het bedenken en opzetten van b2b-contentstrategieën. Hierbij ligt de focus op storytelling en het meetbaar maken van de resultaten. Lees meer

 • Ontwikkelingen, facts & figures
 • De waarde & mogelijkheden van LinkedIn: bloggen en messenger
 • Je doelgroepen en KPI’s in kaart brengen
 • Company page inrichten
 • Samenstellen van de contentkalender
 • Showcase pages
 • Je bereik vergroten
 • Persoonlijk profiel
 • Analytics: het succes van je inspanningen meten

 

 • Het webinar duurt 1 uur.
 • Geen reistijd: je volgt het webinar gewoon thuis of op kantoor.
 • Kies tussen het webinar live bijwonen, of direct de opname van het webinar ontvangen.
 • Om live deel te kunnen nemen heb je een laptop, pc of tablet met internetverbinding nodig.
 • Om de webinaropname te bekijken heb je een laptop of pc  met internetverbinding nodig.
 • Stel tijdens het live webinar je vragen aan de trainer.
 • Bij je inschrijving voor het live webinar krijg je óók toegang tot de webinaropname en de presentatie van de trainer.
 • De opname blijft een jaar beschikbaar.

 

Beste lezer, Ik vond de webinar prima, heb er best wat kleine praktische dingen uit opgestoken. Ging niet erg de diepte in, maar dat kun je ook niet verwachten in een uurtje! Het tempo had van mij alleen iets hoger gekund, veel tijd ingeruimd voor vragen tussendoor. Op zich best goed maar had van mij iets minder vaak gemogen.

12-07-2018

Patricia van den Broek

Een leerzame basispresentatie voor iedereen die LinkedIn meer wil gaan inzetten.

29-06-2018

Jacqueline Dohmen

Goede aanvulling. Praktisch handvatten en handige tips en tricks.

01-06-2018

Suzanne

Zinvol webinar voor als je LinkedIn voor je wil laten werken. Kwam op mij soms best ingewikkeld over maar dat kan ook komen door een stukje onbekendheid met de materie. Vaak is het een kwestie van gewoon er voor gaan zitten en het DOEN! Samen met de presentatie heb je wel een goede tool in handen om met LinkedIn Marketing aan de slag te gaan, ook als beginner.

08-04-2018

Mariska Booda

Via deze webinar heb ik handige tips en aanpassingen kunnen doen voor onze bedrijfspagina.

03-04-2018

Dominique

leerzaam en actueel!

09-03-2018

peter

Een goede webinar met interessante informatie. Vooral de tips & tricks die voortkwamen uit de vragen van de kijkers waren een pluspunt. De tips waren to the point en goed toepasbaar.

01-02-2018

Karen Placin

Als newbie in de LinkedIn-wereld was het heel leerrijk om de mogelijkheden van het platform te leren kennen!

23-01-2018

Evelien van Gerwen

Fijne afwisseling van uitleg gevolgd door vragen. Goede tips over het voeren van een campagne op LinkedIn.

10-01-2018

Stephanie

De webinar was erg interessant voor mensen die de basis willen leren kennen van campagnes voeren op LinkedIn. Er worden wat handige tips en tricks gegeven voor het maken van een dashboard en het analyseren van data. Het ritme is erg fijn en er is veel ruimte om vragen te stellen. Kortom: een goede introductie voor iedereen die meer uit zijn bedrijfspagina wil halen!

27-11-2017

Nina

Zeer goed. Wel op mijn honger blijven zitten wat sponsored content betreft.

24-11-2017

Decroix

Helaas heb ik van dit webinar weinig tot niets geleerd. Het webinar zou m.i. op de basis gericht zijn, maar ging te hoog over en te vlug. Waar Kirsten Jassies in één sessie wel over Instagram leerzaam kan zijn, lukte het Kristel Kodde niet om in één uur de basis uit te leggen. De 'wat' komt nog wel aan bod, maar vooral de 'hoe' met live voorbeelden, live navigatie, zodat je weet waar je wat kunt vinden, heb ik écht gemist. Sybren Smith had natuurlijk meer tijd (3 x een uur voor Facebook Marketing) maar wist mij per webinar ook heel veel meer te leren door zijn goede manier van 'coachen'. Hij liet echt dingen live zien. Helaas vind ik het LinkedIn webinar dus weggegooid geld, terwijl ik daar juist 't meest uit wilde halen.

17-10-2017

Martine

Het was een prima webinar. Duidelijke voorbeelden en antwoorden op de gestelde vragen. Ik had graag nog wat meer willen weten over de vacaturemogelijkheid, maar kon helaas niet live aanwezig zijn.

17-10-2017

Linda Beumer

Nee, LinkedIn stond tot gisteren niet hoog op mijn lijstje. Facebook, Email-marketing, en YouTube scoorden hoger. Meer traffic, meer interactie. Dacht ik... Tot dit onthullende webinar. Wie een goed en gewaardeerd bereik wil onder vele professionals en bedrijven schrijft zich in voor het webinar over LinkedIn. Hét professionele medium voor experts die kennis en inzichten willen delen. Heldere uitleg. Handig: ook later ruimschoots terug te zien wanneer jij het wenst.

07-10-2017

Jan Wind

Goede tips en links. Goede actuele informatie, bijvoorbeeld over de nieuwe features op het bedrijvengedeelte van LinkedIn.

13-07-2017

Tommie Rombouts

De Webinar LinkedIn Marketing is een echte aanrader. Je ontvangt waardevolle tips en tricks waar je als beginneling echt iets aan hebt en waar je direct mee aan de slag kunt.

29-06-2017

Samantha

Hi, Ik vond het webinar redelijk leerzaam. Vooral het stuk over de touch, tell en sell fase vond ik interessant. Hier zou ik wel wat meer over weten. Tijdens het webinar kwam ik erachter dat ik er al best wel wat van af weet. Ook wel fijn. Maar wat mij betreft zou het nog wat diepgaander mogen. Misschien een idee om een webinar voor beginners (van afgelopen woensdag) en een webinar voor gevorderden te doen? Groet, Esther Klein

28-06-2017

Esther Klein

Zeer interessant, vooral omdat je real time vragen kan stellen. Zeker aan te raden voor zowel beginners als experts in LinkedIn marketing!

28-06-2017

Sarah Schoutrop

Fijn interactief. Veel geleerd, bedankt!

15-05-2017

Juliëtte Geers

Een hele interessante en leerzame webinar. Heb tips waarmee we direct aan de slag kunnen!

21-04-2017

Inger Clancy

Helaas niet in staat geweest het webinar live te volgen. Achteraf teruggekeken (top dat die mogelijkheid er is!) en toch veel van geleerd. Ik heb direct de nodige wijzigingen in zowel mijn privé als bedrijfsprofiel doorgevoerd. Nu maar hopen op extra volgers!

30-03-2017

Mark

Heldere uitleg. Informatief en je krijgt de tijd om vragen te stellen. Wat ik wel een minpuntje vond, is dat er niet heel diep op punten ingegaan werd. Het bleef redelijk aan de oppervlakte. En als er een vraag over werd gesteld dan moest je het maar op Google opzoeken. Dat vond ik jammer. Maar erg blij met de handvatten die ik gekregen heb om ons Linkedin in profiel weer verder op poten te zetten.

28-03-2017

Esther Wijkhuijs

De LinkedIn-webinar was erg duidelijk en zinvol. De nieuwe functionaliteiten van LinkedIn werden besproken. Er werd duidelijk uitgelegd wat de verschillende manier zijn hoe je LinkedIn kan gebruiken en inzetten. En wat het verschil is tussen een persoonlijk profiel en een company profiel. Het enige minpunt voor mij was dat er bijna niks verteld werd over het adverteren op LinkedIn, hoe je bijvoorbeeld het beste een advertentiecampagne kan te starten. Daar had ik graag wat over gehoord.

24-03-2017

Valerie

Het webinar LinkedIn Marketing door Martine was erg interessant. In vogelvlucht een duidelijke uitleg over de mogelijkheden en veel ruimte om vragen te stellen. Door de hoeveelheid aan informatie gaat het wel wat snel, maar gelukkig is het webinar, presentatie en overzicht met vragen en antwoorden beschikbaar.

23-03-2017

Karin Feunekes

Het webinar over LinkedIn-marketing was zeker interessant, zelfs iets te kort! Gelukkig is er later uitgebreid via de e-mail uitgebreid op vragen van de deelnemers ingegaan.

21-03-2017

Daphne van Dijk

Je ziet dat LinkedIn steeds belangrijker wordt in je social media strategie. Met dit webinar heb ik mooie inzichten gekregen in hoe je LinkedIn het beste in kunt zetten en welke onderdelen het belangrijkst zijn. Dank je wel hiervoor!

20-03-2017

Maartje Luinenburg

Ik ben teleurgesteld in het webinar. Erg hoogover en weinig praktisch toepasbaar,

20-03-2017

H

Interessante webinar over Li. Er worden ook basisbegrippen uitgelegd dat is minder interessant als meer ervaren gebruiker, maar daarnaast worden er voldoende tips gedeeld waar je mee aan de slag kan. Snelle manier om te leren hoe je zowel theoretisch als praktisch aan de slag kan met marketing op Li.

16-03-2017

Iris Richardson

Een fijne webinar met voldoende leerzame tips! Erg goed verteld ook, had van mij nog best wat langer mogen duren. In ieder geval een aanrader voor wie zich nog wat onzeker voelt in LinkedIn Marketing.

15-03-2017

Linda Coenmans

Keer op keer wel zeer tevreden over de webinars van Frankwatching! Het webinar over LinkedIn Marketing was goed, maar voor mij misschien iets te basic. Voor iemand die weinig over het medium af weet, wel een aanrader. Er komen heel wat interessante tips & tricks.

15-03-2017

Annelien

Interessante webinar met hands on tips voor marketing via LinkedIn.

27-12-2016

Joep Arts

Fijne webinar: concreet, helder en prettig We hebben op basis van deze input besloten ons 'social' beleid verder te professionaliseren.

22-12-2016

maartje van niedek

Een uur vol nuttige informatie en praktische tools voor beginnende to gevorderde LinkedIn-gebruikers. Veel aandacht voor vragen die live gesteld kunnen worden. Begeleidende sheets illustreren de theorie en laten praktijkvoorbeelden zien. Veel opgestoken en aan het nadenken gezet!

14-12-2016

Anne Sophie Schotman

Zeer nuttige Webinar. Martine haalt recente trends en gaat de diepte in qua content do's & dont's. Ze legt duidelijk uit wat je als organisatie kan halen uit LinkedIn en benadrukt daarnaast ook de missopvattingen over dit Social Netwerk. IJe krijgt concrete guidelines om direct aan de slag te gaan met LinkedIn marketing.

14-12-2016

Juliètte Luksemburg

Vond de webinar zeer nuttig. Er zijn een aantal zaken duidelijker geworden. Ben hier ook meteen mee aan de slag gegaan.

14-12-2016

Diana Basten

Ik vond de opbouw en inhoud van de Webinar helder. Ik kom net kijken in de wereld van Social Media van sommige afkortingen begreep ik niets. Ik begrijp dat het moeilijk is om het midden te vinden tussen mensen die meer en minder weten. Ik vond het goed dat er de mogelijkheid was om vragen te stellen en dat de openstaande vragen worden beantwoord via de mail. Tijdens het Webinar heb ik twee a4-tjes met tips opgeschreven. Ik heb er dus zeker wat aan gehad. En heerlijk om niet te hoeven reizen!

14-12-2016

Sandy nibbering

Interessante webinar waar veel van de basiselementen van LinkedIn marketing voorbij komen. Martine vertelt een enthousiast verhaal, met tips waar je meteen mee aan de slag kan. Het is wel een echte basis webinar, dus vooral interessant als je net begint met je company page.

08-09-2016

Fieke

Een erg interessant webinar, vooral handig als je net begint met het opzetten van een company page en alles wat daarbij komt kijken. De basisprincipes van LinkedIn komen goed aan bod. Na dit webinar kun je zelf aan de slag met LinkedIn om er al spelenderwijs achter komen wat voor jouw organisatie wel / niet werkt. Kortom: voldoende stof tot nadenken!

08-07-2016

Michelle

Webinar = Een fijne manier om bij te leren. Je kan makkelijk zaken opzoeken en herbekijken. Heldere weergave van de mogelijkheden van LinkedIn.

05-07-2016

Daphne Storms

Zeer interessante webinar, waarin vrijwel alle aspecten van Linkedin marketing aan bod komen. Martine weet duidelijk veel over dit onderwerp en bracht het tijdens dit webinar op heldere en boeiende wijze over. Er was genoeg wat ik nog niet wist en bepaalde zaken ga ik naar aanleiding van deze webinar zeker in de praktijk brengen.

20-06-2016

Lianne

Nuttige en bruikbare tips gekregen over LI. Ik kan deze gebruiken om social media meer te onderbouwen en lading te geven in mijn Marketingplan.

20-06-2016

Hanneke Hesen

waardevolle en leerzame webinar met tips en tricks

20-06-2016

Ramona Reeling

Webinar Linkedin Marketing gevold: duidelijk verhaal, interessant, leerzaam en leuk om te volgen!

17-06-2016

Monique

Zeer interessant webinar boordevol onmiddellijk toepasbare tips! Aanrader voor iedereen die meer wil halen uit zijn companypage. Wij zijn alvast overtuigd om nog meer webinars te volgen. Als Vlaming was het soms wel moeilijk om de moderator te verstaan. Maar dat ligt eerder aan ons dan aan haar :-)

17-06-2016

De Porre Maaike

Leuk inspirerend Webinar met nuttige tips. Genoeg ideeen om een start te maken met LinkedIn marketing voor onze stichting.

16-06-2016

Monique Aarts

Als nieuweling in de LinkedIn wereld voor bedrijven vond ik dit Webinar onwijs verhelderend. Startklare tips voor als je net bent begonnen met een bedrijfspagina (zoals ik), maar ook tips die jouw bedrijf op LinkedIn succesvoller maakt. Duidelijke presentatie, makkelijk te volgen. Onwijs fijn dat tussendoor tijd wordt genomen om vragen van deelnemers te beantwoorden. Kortom, ik kan aan de slag! Bedankt!

16-06-2016

Dominique Breevaart


Via dit formulier registreer je je voor: LinkedIn marketing. Na inschrijving sturen we je de opname direct toe. De kosten hiervan bedragen € 55,00 excl. btw.

Alle webinars
Krijg 1 punt voor net NIMA-SMP programma.
Krijg 1 punt voor het e-Academy programma.

Hoe werkt een webinar?