Webinar LinkedIn marketing
7.9

Webinar LinkedIn marketing

Vergroot je zakelijke bereik met LinkedIn

Live
1 sessie
€ 65,00
16
0
0
0
16

Veel bedrijven vinden het nog lastig om LinkedIn als marketingtool in te zetten. En dat terwijl LinkedIn het grootste social media-platform voor B2B-bedrijven is. Het is dé plek voor branding, thought leadership en leadgeneratie. Maar hoe maak je verbinding met voor jou relevante doelgroepen? Hoe haal je meer uit dit zakelijke netwerk?

Company page

Bij het webinar LinkedIn marketing ontdek je hoe je de company page en showcase pages effectief inzet als basis voor je marketingstrategie. Je leert hoe je de beste strategie voor dit platform maakt en je meer volgers en leads krijgt. Ook krijg je slimme tips om je persoonlijke profiel en dat van je collega’s te optimaliseren, zodat je je marketingbereik nog verder vergroot.

Na het webinar Linkedin marketing weet je:

 • Wat de laatste ontwikkelingen rondom LinkedIn zijn.
 • Wat de waarde van het platform is en waarom je het als bedrijf in zou zetten.
 • Hoe je je company page en persoonlijke profiel slim inricht.
 • Wat de ingrediënten zijn van een goede strategie op LinkedIn.
 • Hoe je het resultaat van je inspanningen meet en in kaart brengt.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Het webinar is bedoeld voor iedereen die zakelijk meer wil halen uit LinkedIn. Je werkt als social media manager, communicatieadviseur of (online) marketeer voor een organisatie met een zakelijke klantenkring. Basiskennis van LinkedIn komt bij dit webinar goed van pas.

 

Martine is oprichter van Second Degree, een bureau dat bedrijven ondersteunt bij het inzetten van LinkedIn als marketingplatform. Ze was voorheen werkzaam bij LinkedIn BeNeLux. Daarnaast is ze auteur van het succesvolle boek ‘LinkedIn marketing in 60 minuten’. Lees meer

 • Ontwikkelingen, facts & figures
 • De waarde & mogelijkheden van LinkedIn: bloggen en messenger
 • Je doelgroepen en KPI’s in kaart brengen
 • Company page inrichten
 • Samenstellen van de contentkalender
 • Showcase pages
 • Je bereik vergroten
 • Persoonlijk profiel
 • Analytics: het succes van je inspanningen meten

 

 • Het webinar duurt 1 uur.
 • Geen reistijd: je volgt het webinar gewoon thuis of op kantoor.
 • Om deel te kunnen nemen heb je een laptop, pc of tablet met internetverbinding nodig.
 • Stel tijdens het webinar live je vragen aan de trainer via de chatfunctie of via Twitter: @FWwebinars.
 • Bij je inschrijving krijg je gratis toegang tot de webinaropname en de presentatie.
 • Kun je het webinar niet live volgen? Bekijk het dan terug wanneer het jou uitkomt. De opname blijft een jaar beschikbaar.

 

Interessante webinar met hands on tips voor marketing via LinkedIn.

27-12-2016

Joep Arts

Fijne webinar: concreet, helder en prettig We hebben op basis van deze input besloten ons 'social' beleid verder te professionaliseren.

22-12-2016

maartje van niedek

Een uur vol nuttige informatie en praktische tools voor beginnende to gevorderde LinkedIn-gebruikers. Veel aandacht voor vragen die live gesteld kunnen worden. Begeleidende sheets illustreren de theorie en laten praktijkvoorbeelden zien. Veel opgestoken en aan het nadenken gezet!

14-12-2016

Anne Sophie Schotman

Zeer nuttige Webinar. Martine haalt recente trends en gaat de diepte in qua content do's & dont's. Ze legt duidelijk uit wat je als organisatie kan halen uit LinkedIn en benadrukt daarnaast ook de missopvattingen over dit Social Netwerk. IJe krijgt concrete guidelines om direct aan de slag te gaan met LinkedIn marketing.

14-12-2016

Juliètte Luksemburg

Vond de webinar zeer nuttig. Er zijn een aantal zaken duidelijker geworden. Ben hier ook meteen mee aan de slag gegaan.

14-12-2016

Diana Basten

Ik vond de opbouw en inhoud van de Webinar helder. Ik kom net kijken in de wereld van Social Media van sommige afkortingen begreep ik niets. Ik begrijp dat het moeilijk is om het midden te vinden tussen mensen die meer en minder weten. Ik vond het goed dat er de mogelijkheid was om vragen te stellen en dat de openstaande vragen worden beantwoord via de mail. Tijdens het Webinar heb ik twee a4-tjes met tips opgeschreven. Ik heb er dus zeker wat aan gehad. En heerlijk om niet te hoeven reizen!

14-12-2016

Sandy nibbering

Interessante webinar waar veel van de basiselementen van LinkedIn marketing voorbij komen. Martine vertelt een enthousiast verhaal, met tips waar je meteen mee aan de slag kan. Het is wel een echte basis webinar, dus vooral interessant als je net begint met je company page.

08-09-2016

Fieke

Een erg interessant webinar, vooral handig als je net begint met het opzetten van een company page en alles wat daarbij komt kijken. De basisprincipes van LinkedIn komen goed aan bod. Na dit webinar kun je zelf aan de slag met LinkedIn om er al spelenderwijs achter komen wat voor jouw organisatie wel / niet werkt. Kortom: voldoende stof tot nadenken!

08-07-2016

Michelle

Webinar = Een fijne manier om bij te leren. Je kan makkelijk zaken opzoeken en herbekijken. Heldere weergave van de mogelijkheden van LinkedIn.

05-07-2016

Daphne Storms

Zeer interessante webinar, waarin vrijwel alle aspecten van Linkedin marketing aan bod komen. Martine weet duidelijk veel over dit onderwerp en bracht het tijdens dit webinar op heldere en boeiende wijze over. Er was genoeg wat ik nog niet wist en bepaalde zaken ga ik naar aanleiding van deze webinar zeker in de praktijk brengen.

20-06-2016

Lianne

Nuttige en bruikbare tips gekregen over LI. Ik kan deze gebruiken om social media meer te onderbouwen en lading te geven in mijn Marketingplan.

20-06-2016

Hanneke Hesen

waardevolle en leerzame webinar met tips en tricks

20-06-2016

Ramona Reeling

Webinar Linkedin Marketing gevold: duidelijk verhaal, interessant, leerzaam en leuk om te volgen!

17-06-2016

Monique

Zeer interessant webinar boordevol onmiddellijk toepasbare tips! Aanrader voor iedereen die meer wil halen uit zijn companypage. Wij zijn alvast overtuigd om nog meer webinars te volgen. Als Vlaming was het soms wel moeilijk om de moderator te verstaan. Maar dat ligt eerder aan ons dan aan haar :-)

17-06-2016

De Porre Maaike

Leuk inspirerend Webinar met nuttige tips. Genoeg ideeen om een start te maken met LinkedIn marketing voor onze stichting.

16-06-2016

Monique Aarts

Als nieuweling in de LinkedIn wereld voor bedrijven vond ik dit Webinar onwijs verhelderend. Startklare tips voor als je net bent begonnen met een bedrijfspagina (zoals ik), maar ook tips die jouw bedrijf op LinkedIn succesvoller maakt. Duidelijke presentatie, makkelijk te volgen. Onwijs fijn dat tussendoor tijd wordt genomen om vragen van deelnemers te beantwoorden. Kortom, ik kan aan de slag! Bedankt!

16-06-2016

Dominique Breevaart

Inschrijfformulier


Via dit formulier schrijf je je in voor de webinar LinkedIn marketing op 14-03-2017. De kosten hiervan bedragen € 65,00 excl. btw.

Alle webinars
Krijg 1 punt voor net NIMA-SMP programma.
Krijg 1 punt voor het e-Academy programma.

Hoe werkt een webinar?